Ekran kart tavsiyesi

haydingari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler benim derdim yüksek grafik oyun filan değil ama görüntü kalitesi iyi olsun istiyorum. Daha çok film izlemek, yüksek ayar yapmadan oyun oynamak gibi eğlence amaçlı kullanacağım. yada ekran kartı almasam da 32" full hd ekranda film izleyebilirmiyim diye sorayım daha doğru olur

haydingari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eee başka tavsiyesi olan yok sanırım. aslında hiç bilmiyorsan ortasını seç al mantıklı ama bu iş öyle olmuyor sanırım. Mesela slot yapısı nedir? HDMİ çıkışı yok bilgisayarımda sanırım TV kullanabilmek için HDMİ bir kart almam gerekiyor. Ya da fan kaldırır mı? Neyse cevap bekliyeyim boşuna para verip çöpe atmayayım. Teşekkür ederim.

yekk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sapphire Hd7850 1Gb'lık modeli 11.1DX
312 TL vatanda

en az 500w psu gerek

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Valla ekran kartları uçmuş 7870 Tavsiye ederim ama herkes üst model önermiş .s ne gerek var hd 6000 serisi al 100-160 arası her işini görür 7670 Bile çok güzel bak

yekk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani idarelik kart alınacağına bir kere alınır uzun süre gider üst model önermemizin sebebi bu arkadaş sık sık pc değiştirmez herhalde

hukala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba şu bilgisayarı aldım 200-300 TL arası bir ekran kartı almak istiyorum 32" bir tv alıp ekran olarak kullanacağım yüksek ayar oyun filan zaten bilmiyorum siz ne tavsiye edersiniz teşekkür ederim. http://www.hepsiburada.com/liste/qu...01_2147483646_3000500_34%7d&fh_refview=lister

Merhaba,
Bilgisayarın hiçbir parçası yeni kalmıyor buna inanacaksın.Daima yeniliyor kendini.Ekran kartı önereyim, bu yetmiyor güç kaynağın uygun mu? 500w üzeri alman gerek.Parçalar hep güncelleniyor.

SAPPHIRE HD7850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
http://www.vatanbilgisayar.com/ekra...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62360

haydingari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim ben her ay birkaç bileşen alıp modeli yükseltmeyi düşünüyorum. hepsiburada dan 50 tl hediye çekim var ay sonuna kadar geçerli o site daha uygun yani benim için ya da başka bir parça mı alsam mesela kasa. 7850 hb'da 1 gb yok şimdiden teşekkürler

kasa derken güç kaynağı diyecektim:))

Arkadaşlar bir de şunu soracağım. bilgisayarımda monitör yok 32" ful hd 3d tv alıp onu ekran ve tv olarak kullanacağım bunun ekran kartıyla bir alakası varmı? görüntüyü nasıl etkiler. umarım birisi çıkıp bu kadar soru sorma danışma ücrete tabidir demez:)

hukala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim ben her ay birkaç bileşen alıp modeli yükseltmeyi düşünüyorum. hepsiburada dan 50 tl hediye çekim var ay sonuna kadar geçerli o site daha uygun yani benim için ya da başka bir parça mı alsam mesela kasa. 7850 hb'da 1 gb yok şimdiden teşekkürler

kasa derken güç kaynağı diyecektim:))

Arkadaşlar bir de şunu soracağım. bilgisayarımda monitör yok 32" ful hd 3d tv alıp onu ekran ve tv olarak kullanacağım bunun ekran kartıyla bir alakası varmı? görüntüyü nasıl etkiler. umarım birisi çıkıp bu kadar soru sorma danışma ücrete tabidir demez:)

Önerdiğim kart ile gayet canavar giibi kullanırsın. Fakat 32'' ekranı uzun süre pc olarak kullanabilecek misin?Gözler ve uzuvların pert olur. Yakın mesafeden uzun süre can sıkıcı olur.Uzun süre pc başında isen uygun monitor alabilirsin.Bence.

haydingari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önerdiğim kart ile gayet canavar giibi kullanırsın. Fakat 32'' ekranı uzun süre pc olarak kullanabilecek misin?Gözler ve uzuvların pert olur. Yakın mesafeden uzun süre can sıkıcı olur.Uzun süre pc başında isen uygun monitor alabilirsin.Bence.

Bir muhasebeci olarak günde ortalama 8 saat bilgisayar başındayım. Gözlüklerimin numarası 4,5 oldu. Daha ne olsun iş yerimde eski tip atıl 3-4 tane ekran var 1 tanesini eve götüreceğim. zaten evde ekranı daha çok tv izlemek için kullanacağım (öyle umuyorum)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bir muhasebeci olarak günde ortalama 8 saat bilgisayar başındayım. Gözlüklerimin numarası 4,5 oldu. Daha ne olsun iş yerimde eski tip atıl 3-4 tane ekran var 1 tanesini eve götüreceğim. zaten evde ekranı daha çok tv izlemek için kullanacağım (öyle umuyorum)
6850-7850 Alabilirsiniz.Tabi ağır oyun oynayacaksanız ve uzun vadeli düşünüyorsanız.
İyi Forumlar.

haydingari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüm cevaplar için teşekkürler tavsiyelere uydum ve ekranı da boyutunu küçülterek bugün sipariş verdim bir sorum daha olacak 3d görüntü alabilmek için hdmi çıkışı ekran kartında mı oluyor? benim kasada yok da.... ve son kez ekran kartı tavsiyesi istiyorum bütçe 250 TL hepsiburadadan bu ayın sonuna kadar geçerli 50 TL hediye çekim var yardımlarınız için teşekkürler ekran: http://www.bimeks.com.tr/urun/120692/hp-2311gt-3d-23-led-backlit-monitor.aspx

MrtKrdmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım bana sorarsan Ekran kartı tercihini düşük tutma gerek yok diyen arkadaşlara da hak veriyorum ama uzun dönemde baktığında gayette gerekli gözüküyor bence. Teknolojinin hızına yetişmek ne mümkün ? aldığın idarelik bir kart 1 sene sonra seni gene tatmin etmeyecek. ama buda demek değil ki sadece ekran kartına aban. ! sisteminin kaldırabileceği ekran kartının en iyisini tercih et. Limitine uygun olduğunu düşündüğüm bir ekran kartı bir bak istersen

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekra...01-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=60429

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18