ekran karım amd ama intel gösteriyor

kullanici58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Merhaba Benim Ekran Kartım Normalde AMD ATI Readon HD 3650 Series ama İntel(R) 82945g Chipset Family olarak gösteriyor araştırdım çift ekran kartı var diyorlar.Oyun oynarken AMD ye geçer diyorlar ama oyun oynarkende aynı performans geliyor.Lütfen Yardım Edin.Bu arada 2gb ekran kartı.Benim İsteğim oyunlarda oynarken varsayılan AMD olsun hiç kasmadan oynayabileyim.(Birde Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcılarında sadece İntel gözüküyor.)

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Merhaba Benim Ekran Kartım Normalde AMD ATI Readon HD 3650 Series ama İntel(R) 82945g Chipset Family olarak gösteriyor araştırdım çift ekran kartı var diyorlar.Oyun oynarken AMD ye geçer diyorlar ama oyun oynarkende aynı performans geliyor.Lütfen Yardım Edin.Bu arada 2gb ekran kartı.Benim İsteğim oyunlarda oynarken varsayılan AMD olsun hiç kasmadan oynayabileyim.(Birde Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcılarında sadece İntel gözüküyor.)
AMD ekran kartı için sürücülerinizi kurdunuz mu?Ayrıca arama kısmına dxdiag yazdıktan sonra ekran kısmında neler yazıyor?

kullanici58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Sürücü kurdum ve dxdiagdada İntel yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde ekran kartı 2 GB İntel de ise 248 mb yazıyor ikinci ekran kartımı ne bilemedim

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Sürücü kurdum ve dxdiagdada İntel yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde ekran kartı 2 GB İntel de ise 248 mb yazıyor ikinci ekran kartımı ne bilemedim
O zaman şuanda bilgisayarınız AMD ekran kartını göremiyor mümkün ise ekran kartının anakart ile bağlantısını kontrol edin.

kullanici58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Yerinden çıkmış olabilirmi çünkü fanıda dönmüyor

kullanici58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Bizim yapabileceğimiz bişeymi takmak yoksa teknik servismi anlar o işten