Ekran kararmasi yuzunden hic bi oyunu oynayamiyorum

manyakof42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim sorunum daha yeni oluştu. Önceden böyle bi sorunum yoktu. Ne zaman bi oyun oynamaya kalksam oyuna giriyorum, oynamaya başlıyorum ve başladıktan 4-5 dakika sonra ekranım kararıyo siyah ekran geliyo ve bilgisayar kilitleniyo. Hoparlörlerden oyunun sesi hala gelmeye devam ediyo fakat hiçbir tuş etki etmiyo mecbur düğmeden restart yapmak zorunda kalıyorum. Sistemim Core 2 Duo E4500 2.2 Ghz, His Ati Radeon HD 2600 XT 512 GDDR3, 4 GB Kingston Hyper 800 mhz ram ve 450 W PSU ve windows vista ultimate kullanıyorum. Bütün sürücülerim güncel CCC 8.8 kullanıyorum. Kasamda çok iyi ısı problemi de yaşamıyorum boştayken 50- 60 C yi geçmiyor hiç. Denemediğim şey kalmadı fakat bir türlü olmuyor hangi oyuna girersem aynı şeyi yaşıyorum. Örnek olarak COD4, Crysis, Assassin's Creed, Lost Planet vs... Eger aranızda bilen birileri varsa beraber çözebilirsek bunu çok memnun olurum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

__MeMoM__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam hiç cevap gelmemiş ama bildiğim kadarı VİSTA bazı oyunlarda ekran kartına veri yollamıyor ve dolayısıyla saçma sapan hatalar veriyo bunu öğrenciyken ev arkadaşım çok sıkıntısını çekti ardından makinaya bi XP dayadı şimdi canavar gibi maaşallah seninde eğer böyle bi imkanın varsa dene derim
sorunda % 90 ihtimalle çözülür