ekran kararıp geri geliyor

desdinaa

Asistan
Reaksiyon puanı
40
merhaba arkadaşlar ortalam 2 dakikada bir 3-4 kere ekran gidip geliyor sistemi yeni topladım dünde yapıyordu ama bukadar fazla değil hiçdurmadan gidip gidip geliyor yardımcı olun lütven neden yapıyor hdmi vga dönüştürücü kullanıyorum ondan olabilirmi sistem bu bide video çekdim

rx 580 8 gb rog strix
corsair 1x8 gb ram
ryzen 5 1600
fsp 600w psu

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Düzgün bir şey alırsan iyi olur hatta şimdi kontrol et belki sıkıştırma vidalarını sıkmadıysanda bu şekil davranabilir. (=

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Hocam adam akıllı dönüştürücü kullan 10 liralık bir dönüştürücü kullanıyorsan o sistem de eğer bilemiyorum :) Kaliteli birşey al kullan.

desdinaa

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Hocam adam akıllı dönüştürücü kullan 10 liralık bir dönüştürücü kullanıyorsan o sistem de eğer bilemiyorum :) Kaliteli birşey al kullan.
O zaman kaliteli bir şey alman şart adaptör konusunda. (=
şimdi fark ettim kulaklığı takınca usb takma sesi geliyor ekran gidip gelirken ama her seferinde değil bazende hiç ses yok gidip geliyor o benim eski bilgisayarımdada bi dönem yaşanmışdı son dönem yokdu ama acaba sorun monitörümde yada vga kablomda olabilirmi bi onlar değişmedi çünki yani bu sesi onlarda yaparmı bi alakası varmıdır

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Ya o vga kablo bozuk yada monitörün üstündeki giriş yeri ile ilgili olabilir.

desdinaa

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Ya o vga kablo bozuk yada monitörün üstündeki giriş yeri ile ilgili olabilir.
bu git gel oluyoken bazen usb takmış gibi ses geliyor ve çözünürlük değişiyo gibi oluyo bi an bi ekran büyüyüp küçülüyor felan uygulamalarda oluyor aynısı

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
bu git gel oluyoken bazen usb takmış gibi ses geliyor ve çözünürlük değişiyo gibi oluyo bi an bi ekran büyüyüp küçülüyor felan uygulamalarda oluyor aynısı

Tamam biliyorum dediğin şeyi. Aynısını mesela ekran kartı sürücüsünü kurarken de yapıyor ekran gidip geliyor orada usb takma sesi geliyor. Sorunun büyük ihtimal dönüştürücüde. Yine belli olmaz kabloyu da kontrol et.

desdinaa

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Tamam biliyorum dediğin şeyi. Aynısını mesela ekran kartı sürücüsünü kurarken de yapıyor ekran gidip geliyor orada usb takma sesi geliyor. Sorunun büyük ihtimal dönüştürücüde. Yine belli olmaz kabloyu da kontrol et.
Evet çok iyi tarif ettin sürücü yüklerken olan şeyin aynısı dönüştürücü önerin varmı iyi marka