LifeStyle
Doçent
bence iyi. ama %10luk kayıp iyi midir bilemiyorum. bence %10 için yeni telefona bulaşma derim. yeşil kağıdın durumu, alım gücü, kışın gelmesiyle bizi daha zor günler bekliyor. paranı yatırım olarak değerlendirmeni öneririm.AMOLED ekran, bir tık daha iyi batarya ve şarj performansı için aradaki farka değer sanki. Güncelleme konusunda nasıl Realme? Öyle hemen gelsin takıntım yok ama 2 yıl Android güncellemesi veriliyor mu?
Telefonda uygulama sayım epey az. 64 GB sürümün 35 GB'ı boş zaten. Bir 10 GB fotoğraf / video var en az. Temiz bir format atmayı düşünüyorum. Çare olmazsa yeni bir telefon bakacağım. Ben 3.5 yıl HTC One A9 kullandım. 9T'nin bu kadar çabuk eskimemesi lazım diye düşünüyorum. Birde cihazıma epey iyi bakarım ben. AccuBatery'nin Pro versiyonunu satın almıştım batarya sağlığını yüzde 90 olarak gösteriyor. 1 yıl sonuna göre iyi sanki.
Poco'nun çerçeve plastik olduğu için hiç sıcak bakmıyorum yoksa fiyatına göre epey iyi cihaz bence de.
htc falan artık battı batacak. zamanının 1 numaralı markalarından biriydi. bence sen tam gaz kullanmaya devam et, çok şarj yiyen uygulamaların başında face messenger ve facebook var. onların lite sürümlerini kur. (eğer kullanıyorsan)
whatsapp için yapılacak birşey yok. tarayıcı olarak brave kullanabilirsin. chrome şarj yiyor. hem youtube da bişi izleyecekken 2 reklamdan biri olan "piizzzzza" diye reklamları da görmezsin
konumunu kapalı kullanman, nfc kullanmıyorsan kapalı durması, ve akıllı saat kullanıyorsan bluetooth u full açık gezmemelisin.
hard formatta herşey silinecek biliyorsundur, yedeklerini almayı sakın unutma.. ben lg g2 telefonumu 5.5 yıl kullandım. neden sen de htc rekorunu kırmayasın ki