Ekran göruntumu Değiştirememe

_murat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sizdern acil bir yardımım olacak.bilgisayarımı açıyorum ses goruntu hespsi var açıldığı belli oluyor fakat ekranımdaki lerini goremiyorum.Güvenli kipte açıyorum ekranımdakilerini göruyorum.bunun sebebi ekran göruntusunden olabilir diye ekran göruntumu guvenlı kıpte değiştirmeye çalışıyorum değişmiyor.Ekran göruntumu nasul değiştirebilirm veya guvenlı kipte açtığım da ekranım dakilerini gorduğum halde neden normal açtığımda goremiyorum.Acil Bilgilendiriseniz sevinirim saygılarımla

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
çözünürlülük ayarlarını kullandığın monitör desteklemiyor muhtemelen. farklı bir monitöre geçiş yaptınızmı?

_murat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çözünürlülük ayarlarını kullandığın monitör desteklemiyor muhtemelen. farklı bir monitöre geçiş yaptınızmı?
hayır birşey yapmadım.Benim şuphem ekrandakı resimden olabilir onu değiştiremiyorum.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
monitörün hangi çözünürlülüğe kadar destek veriyor. düşükse desteği daha iyi bir monitörle deneme şansın varmı?

_murat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
monitörün hangi çözünürlülüğe kadar destek veriyor. düşükse desteği daha iyi bir monitörle deneme şansın varmı?
başka monitor yok.internetten yuklediğim ekran göruntussunu kaldırsam sorun çözuleceğini umuyorum ama o ekran görüntüsünüde değiştiremiyorum.

gorko

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Banda bi aralar oldu o olay bi siteden bişi indirmiştim onun içinde bir sürü bişiler vardı kurcalıyodum tıkladım oto masaüstü resmimi değiştirmişti ama onun üstünde bi yerlerde gizli X işareti olması lazım onu bulabilirsen değiştirebilirsin

capslocksmith

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kökten çözüm... böyle dengesiz programlara 5 dk. bile tahammül etme derim..kaldır gitsin

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Eğer masaüstü geleceği sırada siyah ekrana dönüyorsa bilgisayarı yeniden başlatın ve açılırken sürekli F8 tuşuna basarak gelen menüden "VGA Modunu Etkinleştir" i seçin.