Ekran Görüntü vermiyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaqan55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaqan55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyi günler. Teşkilattaki bilgisayar ekrana görüntü vermiyor. Ekran kartı yok ama otomatik olarak İntel Hd Graphic'i güncellemiş kendi kendine ve ekrana görüntü vermiyor. F9 System Menu'den İntel Hd Graphic'i Disabled olarak ayarladım şimdi ise hiç görüntü vermiyor. Bunun nedeni ne olabilir.
Not: Girişteki Boot Menu vs. şeyleri de göstermiyor ve 'No video Input' ve 'Enter Sleep Mode' yazıyor monitörde sadece 5 saniye

omar00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O disabled yaptıgın şeyi enabled yapıp dene kardeşim :)

kaqan55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sorun şu ki Boot Menu'de açılmıyor. Ekrana hiç görüntü vermiyor. 'No Video Input' yazıyo ve hemen 1 saniye sonrasında 'Enter Sleep Mode' yazıp ekran kapanıyor. Monitor ışığı yanıp sönüyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı Sorun Bendede Var Sorun Güncel Mi Lütfen?​

YakupErkam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anakart üzerindeki BIOS pilini çıkartın ve kasanın elektrikle bağlantısını kesin. Birkaç dakika bekledikten sonra pili takın ve kasayı elektriğe bağlayın. BIOS ayarlarınız sıfırlandığı için bilgisayarınız açılacaktır.

Servet Bars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bendede oluyor bilgisayarı açıyorum NO VİDEO İNPUT yazıyor somra ENTER SLEEP MODE yazıyor ve ekram gidiyor ama kasa ve monitör açık yardımm

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Aynı sorun bendede oluyor bilgisayarı açıyorum NO VİDEO İNPUT yazıyor somra ENTER SLEEP MODE yazıyor ve ekram gidiyor ama kasa ve monitör açık yardımm

Kablonuzu kontrol edin gevşemiş olabilir yada kablo bozulmuş olabilir 2. ihtimal monitör de sorun olabilir değişik kablo ile tekrar ederse monitörü birde başka sistemde deneyin sonuca bakın.