Ekim ayında iPhone almak

ounaldi1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar merhaba ben geçen zamanlarda da Forum'da iPhone almakla ilgili bir konu açmıştım ve o zaman Türk Telekom'dan 6s almayı düşünüyordum ancak taksitli fiyatını fazla olması nedeniyle bundan vazgeçtim Ekimde yeni iPhone çıktıktan sonra 6 s ne kadar ucuzlar ve iPhone 7'nin fiyatı şu anki 6s Peşin fiyatına denk gelir mi acaba Gelmezse de Sizce bu iki telefonun fiyatları kaç TL olur

M

Murat Burç

SDN Okuru
Operatörde 6S'in uygun fiyatlara düşmesini beklemek açık konuşuyorum HAYAL.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Dolar kuru trt bandrolu otv artisi derken iphone degil tum telefonlar firlar amiral gemileri ozellikle.malesef yapicak bisey yok.pesin alicaz yada temiz 2.el alternatifleri degerlendirecez.su ands ip6 bile 1900-2100 bandinda kardesim var sen yap hesabini.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Dün merakımdan Huawei P10 Türktelekomda sordum. Aylık taksitli fiyatını 155 TL dedi 155X24: 3720 TL eder hepsiburada gibi sitelerde 2500 civarı... Uzun lafın kısası eğer bir düşüş bekliyorsan o düşüş operatör harici satıcılarda olur.

ounaldi1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Dolar kuru trt bandrolu otv artisi derken iphone degil tum telefonlar firlar amiral gemileri ozellikle.malesef yapicak bisey yok.pesin alicaz yada temiz 2.el alternatifleri degerlendirecez.su ands ip6 bile 1900-2100 bandinda kardesim var sen yap hesabini.
beyler Ben zaten operatör fiyatını değil peşin fiyatı düşer mi diye sordum operatörden almak zaten saçma
--- Gönderi Güncellendi ---
Operatörde 6S'in uygun fiyatlara düşmesini beklemek açık konuşuyorum HAYAL.
dostum ben zaten Peşin fiyatına sordum operatörde düşmez zaten de peşin fiyatı önemli onda bir düşüş olur mu

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Yapacagin en mantikli olay 1000tl ön ödeme yapıp 120x24 ay ödemek. Toplamda 4000 tl ödemiş oluyorsun yanlis hatirlamiyorsam iphone 6s i de kontratli odeyince o civarlara geliyor
S8 almak demek.istemistim bahsetmek istedigim cihaz s8

M

Murat Burç

SDN Okuru
beyler Ben zaten operatör fiyatını değil peşin fiyatı düşer mi diye sordum operatörden almak zaten saçma
dostum ben zaten Peşin fiyatına sordum operatörde düşmez zaten de peşin fiyatı önemli onda bir düşüş olur mu
400 en fazla işin içine yükselen TRT vergisini katmıyorum. Çakılmasını bekleme o fiyata da 6S alma.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
S8 dusunuyosan bekle note8 in gelmesiyle ciddi dusecek diyolar.bilginiz olsun.

ounaldi1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
400 en fazla işin içine yükselen TRT vergisini katmıyorum. Çakılmasını bekleme o fiyata da 6S alma.
2500 tl civarı peki hangi cihazı tavsiye edersiniz?kullanacak kişi üniversite öğrencisi. Dosyalarla felan işi çok

M

Murat Burç

SDN Okuru
2500 tl civarı peki hangi cihazı tavsiye edersiniz?kullanacak kişi üniversite öğrencisi. Dosyalarla felan işi çok
Dosyalarla iş içoksa rahat veir aktarımı yapması için androide düzenlemeyi yapması için büyük ekrana ihtiyacı var 2500'e bazen vatan gece indiriminde S7 Edge oluyor. Hepsi buradada ise 2700 onu tavsiye ederim.

ounaldi1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
S8 dusunuyosan bekle note8 in gelmesiyle ciddi dusecek diyolar.bilginiz olsun.
Kardeşim ya ne bileyim düşsse bile çook fazla bir telefon için yorumum için sağolasın
Dosyalarla iş içoksa rahat veir aktarımı yapması için androide düzenlemeyi yapması için büyük ekrana ihtiyacı var 2500'e bazen vatan gece indiriminde S7 Edge oluyor. Hepsi buradada ise 2700 onu tavsiye ederim.
S7 de sadece android 8 i alacak başka güncelleme almaz diye düşünüyorum yazılım hakkında ne düşünüyorsunuz

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kardeşim ya ne bileyim düşsse bile çook fazla bir telefon için yorumum için sağolasın

S7 de sadece android 8 i alacak başka güncelleme almaz diye düşünüyorum yazılım hakkında ne düşünüyorsunuz
Bilmem ben 7.0 yüklü S7 kullanıyorum. Android 6.0.1 kullanıyorken bunun arayüzünde stok androide 7.0 gelen nerdeyse her özellik vardı.
Güncelleme hastası değilim o işi güncelleme takıntısı olanlar düşünsün.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Kardes cok fazlada para gommek istemiyosan asus un zenfone3 serilerinede bi bak derim os ayrimi yapmiyosan.fp olarak hic fena degil.donanim olarakta oyle.

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
S7 edge tabiki dosyalarla işi çoksa.
Ben şuan s8de kullanilan arayüzün 40 yıl eskimeyeceğini dusunuyorum o yuzden bende suan guncelleme hastasi degilim

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
S7 edge tabiki dosyalarla işi çoksa.
Ben şuan s8de kullanilan arayüzün 40 yıl eskimeyeceğini dusunuyorum o yuzden bende suan guncelleme hastasi degilim

Dogruda s7 de yapip misal zenfone3 de yapilamayan bisey olucagini sanmiyorum.mesele sadece dosya yonetimiyse.1500 civarida cebe kaliyo.yada diger markalarada bakilabilir.ben ornek olsun diye dedim zenfone yi.

M

Murat Burç

SDN Okuru
One Plus 3T alsın kamerası da iyi ucuzda bataryası da güzel tek sıkıntı TYPE-C kablosunun bulunma zorluğu onuda bir şekilde halleder. Type-C OTG alması lazım birde flash bellek takması gerekirse.Piyasadakiler çoğunlukla Micro USB OTG

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Dogruda s7 de yapip misal zenfone3 de yapilamayan bisey olucagini sanmiyorum.mesele sadece dosya yonetimiyse.1500 civarida cebe kaliyo.yada diger markalarada bakilabilir.ben ornek olsun diye dedim zenfone yi.

Dogru diyor olabilirsin ama 2500 tl butce koymus ben o fiyata en iyisini onermeye calistim yoksa dedigin dogru olabilir bisey demiyorum