eGPU sonrası Laptopta mavi ekran sorunu

Psycia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımin uzun bir öyküsü var ve ben çok cahilim. Bilgisizliklerim ve cahilliğimi kabul edip sizden yardımlarınızı bekliyorum. Yaklaşık 5 sene önce Lenovo z500 aldım. Ilk windows8lerden. i5 6gb ram bilgisayardı. Fena değildi ancak kötü kullanmam sebebiyle geçen sene çok kötü durumlara geldi içini açtım klavyesine bisiler döküldü touchpadi mefta. Ve ekran karti dusuktu ekternal gpu diye bisey gördüm .Yeni pc alamayacaktım 1bin lira kadar verdim ve bu ekipmanları düzdüm.Ancak oynadığım mmorpg de mavi ekran alıyorum tam sürücüleri gunllemstim biseyler yapmıştim 4 gün hiç sorun almadım. Bu süre zarfında oyu ne iken fps im düşüktü ve fanlar normalde dönerken dönmemeye başlamıştı yani eGPU calisiyormuydu bilmiyorum. Tekrar güncelleme geldi onu yap inc şimdi yine sorun yaşıyorum Şuan 3 usb girişinde de klavye. mouse ve wireless usb var . Sizden ricam bana değerli vaktinizi ayırmanız ve ne lazımsa size göndereyim yardımcı olun şu bilgisayarı düzelteyim. Hiç bir bilgim yok ilginiz için şimdiden teşekkür ederim

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
sürücüyü düşür eskiye al...

bunu izle .

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,244
Sürücüyü eskisini yap.

Psycia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Size bir dosya göndermeme falan gerek yok mu bir baksanız neler yapmam gerekiyor. Ekran kartı bozuk mu onu bile bilmiyorum. Eski sürümlerden hangisini kuracağım . Elimde GTX 960 var