Eğlenceli Bir Minecraft Sunucusu Arıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MVNLY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MVNLY

Asistan
Reaksiyon puanı
207
Arkadaşlar minecraftın skyblock/survival tarzı pvp değilde gelişmeye dayalı bildiğiniz aktif,güzel sunucusu varsa ıp adresini atabilirmisiniz (umarım reklama girmiyordur :D)
Önceliğim skyblock ya da survival değil pvp siz her türlü oyun modu olur son zamanlarda minigames den sıkıldığım için başka arayışlar içine girdim ama bulamadım sizden yardım istiyorum eğer yardımcı olursanız sevinirim :)

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Arkadaşlar minecraftın skyblock/survival tarzı pvp değilde gelişmeye dayalı bildiğiniz aktif,güzel sunucusu varsa ıp adresini atabilirmisiniz (umarım reklama girmiyordur :D)
Önceliğim skyblock ya da survival değil pvp siz her türlü oyun modu olur son zamanlarda minigames den sıkıldığım için başka arayışlar içine girdim ama bulamadım sizden yardım istiyorum eğer yardımcı olursanız sevinirim :)
Sonoyuncu'ya bakabilirsiniz asıl olarak pvp sunucusu ama survival, skyblock ve survival titanyum gibi oyunlar var. Onun dışında 1.12 isterseniz candy craft var. 1.16 isterseniz luser MC var. Candy craft premiumsuz, lusermc premiumlu ve sonoyuncunun kendi launcher ı var. :)

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
BlocksMC sunucusu
ip : blocksmc.com
O sunucuda inanılmaz lag var. Bedwars oynarken havada takılı kaldığımı hatırlıyorum. Ping 100 üstüyse hiç giremez arkadaş. Sonoyuncu, candy craft ve luser MC hepsi türk sunucusu olduğu için lag olmuyor. Ben blocksmc de 400 ping alıyorum ?

TrugeDrop

Doçent
Reaksiyon puanı
286
O sunucuda inanılmaz lag var. Bedwars oynarken havada takılı kaldığımı hatırlıyorum. Ping 100 üstüyse hiç giremez arkadaş. Sonoyuncu, candy craft ve luser MC hepsi türk sunucusu olduğu için lag olmuyor. Ben blocksmc de 400 ping alıyorum ?
Ben de hiç lag yok minecraft sürümü 1.8.8

tobraki

Asistan
Reaksiyon puanı
515
Son Oyuncu var Craftrise var ama bunları launcherları ile oynayabiliyorsunuz.Sonra 2BT2 var vb.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son Oyuncu var Craftrise var ama bunları launcherları ile oynayabiliyorsunuz.Sonra 2BT2 var vb.
+2BT2 için Minecraft Premium gerek.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059

+2BT2 için Minecraft Premium gerek.
2b2t için büyük emek gerekiyor. Sunucuya girmek bile 6-7 saat. Elytra ile bile saatlerce süren yolları kat etmek, gerçekten hayatını 2b2t ye adamadığın sürece oynayamazsın. Zaten anarşi sunucusu, bence hiç girmesin o işlere. :D

tobraki

Asistan
Reaksiyon puanı
515
2b2t için büyük emek gerekiyor. Sunucuya girmek bile 6-7 saat. Elytra ile bile saatlerce süren yolları kat etmek, gerçekten hayatını 2b2t ye adamadığın sürece oynayamazsın. Zaten anarşi sunucusu, bence hiç girmesin o işlere. :D
Ama eğlenceli bir sunucu.

Ama eğlenceli bir sunucu.
Ama onun yerine Ruby Anarchy'de olabilir.