Rehber Eğitimde Zeytincilik

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,272
Murat Zorlu Ve Oğulları Holding Olarak bizler yaptığımız her işte çekirdekten eğitimin çok önemli olduğunun bilincindeyiz…

Bu kapsamda Annem Zeytincilik Olarak ilk çalışmalarımıza okullarımızda eğitim vererek başladık…

Çocuklarımızın eğitim ve öğretim alanında sadece müfredatı değil aynı zamanda müfredat dışında olan sorumluluk projelerinde gelişmesi gerektiğinin bilincindeyiz…

Okullar tek kalemde sadece ders anlatılan yerler değil; Aynı zamanda öğrencilerin hayata hazırlanma yerleridir…

Çocuklarımız ailesi yanında olmadan tek başına ilk sorumluluk bilincini okullarda kazanmaktadır

Bizler hayatın içinde çocuklarımızın becerilerinin gelişmesi ve çocuklarımızın hayat içindeki becerilerinin farkına varması için böyle etkinlikler yapıyoruz…

Doğayı tanıyan, koruyan ve geliştiren, gündelik yaşamda gereksinim duyulan temel bilgilere, yaşam becerilerine sahip, mutlu bireyler olması gerektiğine inanıyoruz…

Zeytinlerimizi çocuklarımız emek vererek kırdılar ve olgunlaşması için biraz zaman geçmesi gerektiğini ve bunun için de sabretmeyi ve emek vermeyi öğrendiler..

Zeytin kurma sürecinde ise kavanoz sularının çocuklar tarafından gün aşırı değişmesi gerektiğine karar verildi..

Çocuklara böylelikle sorumluluk bilincinin farkına varıp; Kendi ihtiyaçlarını gidermeyi öğrenmelerini ve bununla birlikte doğaya saygı duymayı öğrenmelerini sağlamaya çalışıyoruz…

Son düzenleme: