- Reaksiyon puanı
- 192
Bazen bir şeyi çok istesek de elde edemeyebiliyoruz. Bunlardan biri de meslek. Peki sizin eğer yapsaydım çok iyi yapardım dediğiniz meslek ne?
Hatasız mı?Katip. Dakikada 136 kelime yazabiliyorum.
Kendi kendinize konuşuyorsunuz gitti adam.Hatasız mı?
Hata bşına 50 düşüyorlar dı okulda.
10 dakika da 3000 kelime yazanlar varmış.
Ben de hatalar düşünce 10 dakikada en iyi 1000 kelime kalıyordu. Sınıfta kaldım.
Cringe seni 😁Benden iyi Twitch yayıncısı olur aslında he. Şuan düşünmüyorum ama.![]()
Şaka maka twitch yayını açmak çok yorucu iştir ya 5-6 saat boyu kameran aralıksız açık bir kaç bin kişi seni full focus izliyor çok rahatsız edici bir şey. O an yaşayacağım baskı ve stres hissini başka yerde yaşayamam herhalde.Cringe seni 😁
Alışırsınız zamanla.O an yaşayacağım baskı ve stres hissini başka yerde yaşayamam herhalde.
Aynen çok stresli bir işŞaka maka twitch yayını açmak çok yorucu iştir ya 5-6 saat boyu kameran aralıksız açık bir kaç bin kişi seni full focus izliyor çok rahatsız edici bir şey. O an yaşayacağım baskı ve stres hissini başka yerde yaşayamam herhalde.
Astronot, filozof, düşünür...Bazen bir şeyi çok istesek de elde edemeyebiliyoruz. Bunlardan biri de meslek. Peki sizin eğer yapsaydım çok iyi yapardım dediğiniz meslek ne?
Bilir misin böyle şeyleri garip geldi söylemen ziraStressiz bir meslek yok, haberiniz olsun. Bütün işler dışarıdan hoş görünür.
O yüzden emeklilik yazdım. 👍Stressiz bir meslek yok, haberiniz olsun. Bütün işler dışarıdan hoş görünür.
Gec degil... Ugrasmaktan hic vazgecme...1988 yılında ilk defa bilgisayarla tanıştım o günden sonra satış tamir sökme takma baya mesleğim olmuştu taki ortaokul sonda lise seçerken, orta okul müdür yardımcısı benim velim idi çok severdi beni meslek lisesi müdürünü arayıp bilgisayar bölümüne kaydımı yaptırmak istedi müdür telefonda yer yok ama birşey yaparız diyince bana döndü hocam, yer yok diyorlar ne yapalım bende hocam motor bölümü olsun o zaman amca çocukları orda diye bu mesleğe girdim girmez olaydım keşke rica etseydimde bilgisayar bölümüne yazılsaydım
şimdi araç muayene istasyonunda amir yardımcısıyım keşke 1996 yılı mayıs ayına geri dönebilsem![]()
Antika avcıları🙃Ben çok iyi antika alım satım işi yapardım diye düşünüyorum. Ama ingilterede falan Türkiye de değil.
Aynı düşünüyoruz. Çok Klas bir meslek bana göre.Berber