Egelleme yapmak istiyorum yardım edermisiniz

foxy_87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar facebook ve msn yi engellemek istiyorum ama bunun için program yüklememe izin verilmiyor nasıl yapabilirim LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Öncelikle tamamen renkli ve büyük yazmak yasak font bile olsa mod.lar gelir birazdan :P :)

Yasaklamak için bir sürü program var Google'dan arattırıp bulabilirsin.En kolay yolu ise aşşağıdaki resime bakarak yapabilirsin.

28ura0p.jpg

foxy_87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
facebook u yasakladık diyelim msn ne olacak msn yi oradan yasaklayamam ki ??? üstelik ordan onu çözerler biraz pc yi karıştıran kişiler çünkü!!

Garu

Asistan
Reaksiyon puanı
4
O bilgisayarı kullanan kişinin oturumunu sınırlı hesap yapıp kullanmasını istemediğin yazılımlara izin verdirmezsin. Admin ve Yönetici oturumlarını kendin şifrelersin söylemezsin :)

Msn için şöyle bir uygulama varmış google amca söyledi :)

Bilgisayardan Msn Messenger' a girişi engellemek istiyorsanız bu çok kolay.Genelde bu işlemi iş yerleri çalışanlarının Msn Messenger'a girmelerini engellemek için uygularlar.

Öncelikle Başlat - Çalıştır' a giriyoruz ve mmc yazıyoruz.

Karşımıza gelen pencereden Dosya > Ek Bileşen Ekle/Kaldır Ekle>Grup İlke Nesnesi Düzenleyicisi ekle diyoruz ve ardından kapat diyoruz.

Şimdi Konsol Kökünde Yerel Bilgisayar gözüktüğünü de gördük.

1)
Yerel Bilgisayar / Bilgisayar Yapılandırması / Windows Bilgisayar / Windows Mesenger / Windows Mesenger Devre dışı

2)
Yerel Bilgisayar / Kullanıcı Yapılandırması / Yönetim Şablonları / Sistem Burada şöyle bir seçenek var

Belirlenen Windows Uygulamalarını Çalıştırma - Etkin > Göster > msnmsgr.exe yazıp Ekletiyoruz.

Tamam diyoruz ve kapatıyoruz.Artık bilgisayarı kapat açtığımızda msn messenger açılmayacaktır.Açmaya çalışıldığında uyarı verecektir.Hatta kaldırılıp tekrar kurulsa bile çalışmaz
.

Kaynak