harunkatirci
Öğrenci
- Katılım
- 11 Aralık 2013
- Mesajlar
- 3
- Reaksiyon puanı
- 0
- Puanları
- 0
EgeYoresel.com'dan açılışa özel fırsat. Yeni üyelere ilk siparişlerinde kullanabilecekleri 10 TL kupon hediye. Sorularınızı ve önerilerinizi direkt bana yöneltebilirsiniz
Doğal Fermente sucukların kilogram fiyatları piyasada 55 - 60 TL arasında olduğunu öncelikle belirtmek isterim. EgeYoresel.com'da açılışa özel Ege Doğal Fermente Sucuk 250 gr 10.50 TL dir.
Ekli dosyayı görüntüle 10902
Ege Fermente Sucuk 250 gr +- 10grTüm Ürünlerimizin İmalatında %100 Dana Eti ve Dana Etinin En Lezzetli Parçaları Kullanılmaktadır.
Ege Doğal Fermente Sucuk Hk:
Çocuklarında Yiyebileceği Şekilde Normal Baharatlı, Damak Tadınıza Uygun Kalite ve Lezzettedir.
Geleneksel Türk Sucuğu Olan Fermente Sucuktur.
Özel baharat karışımı formülümüz ile harmanlanan hakiki baharatlar, imalat aşaması sırasında, yöremizdeki kaliteli besi dana etlerinin sinirleri etten ayıklanarak doğranır, hazırlanan baharatlarla birlikte birbirleriyle karıştırılıp, kıyma makinalarında kalın kıyma olarak kıyılır ve soğuk hava depolarında bekletilir,18 saat süren Fermantasyon
Aşamasından sonra doğal kılıflara dolum yapılır, dolum aşaması bittikten sonra dinlendirilme fırınlarında tekrar 16-18 saat fermantasyona bırakılan sucukları ertesi gün fırınlayarak imalat aşaması tamamlanmış olunmaktadır..
İmalat aşaması çok meşakkatli ve zaman alan,
Geleneksel Türk Sucuğu İmalatımızda,
Dana Etinin, en yumuşak ve en lezzetli parçaları olan
Antrikot ve Biftek ilave edilerek üretilmektedir.
Doğal Fermente sucukların kilogram fiyatları piyasada 55 - 60 TL arasında olduğunu öncelikle belirtmek isterim. EgeYoresel.com'da açılışa özel Ege Doğal Fermente Sucuk 250 gr 10.50 TL dir.
Ekli dosyayı görüntüle 10902
Ege Fermente Sucuk 250 gr +- 10grTüm Ürünlerimizin İmalatında %100 Dana Eti ve Dana Etinin En Lezzetli Parçaları Kullanılmaktadır.
Ege Doğal Fermente Sucuk Hk:
Çocuklarında Yiyebileceği Şekilde Normal Baharatlı, Damak Tadınıza Uygun Kalite ve Lezzettedir.
Geleneksel Türk Sucuğu Olan Fermente Sucuktur.
Özel baharat karışımı formülümüz ile harmanlanan hakiki baharatlar, imalat aşaması sırasında, yöremizdeki kaliteli besi dana etlerinin sinirleri etten ayıklanarak doğranır, hazırlanan baharatlarla birlikte birbirleriyle karıştırılıp, kıyma makinalarında kalın kıyma olarak kıyılır ve soğuk hava depolarında bekletilir,18 saat süren Fermantasyon
Aşamasından sonra doğal kılıflara dolum yapılır, dolum aşaması bittikten sonra dinlendirilme fırınlarında tekrar 16-18 saat fermantasyona bırakılan sucukları ertesi gün fırınlayarak imalat aşaması tamamlanmış olunmaktadır..
İmalat aşaması çok meşakkatli ve zaman alan,
Geleneksel Türk Sucuğu İmalatımızda,
Dana Etinin, en yumuşak ve en lezzetli parçaları olan
Antrikot ve Biftek ilave edilerek üretilmektedir.