Efsanelerle Yeniden (Cem Yılmaz)

Reaksiyon puanı
31
IC1yX9V.jpg

Gösterisinin sinemalarda vizyona giren DVD’siyle gişede önemli bir başarı yakalayan Cem Yılmaz, çok özel bir projeye soyunuyor.

Komedyen, Türk sinemasının medar-ı iftiharı dört filmi yeniden çekecek.
Uzun süredir sinemada ne yapacağı merak konusu olan Cem Yılmaz, eskilere el attı.
Yeşilçam’ın unutulmaz eserlerinden dört film, Yılmaz’la yeniden beyazperdeye taşınacak.
Ertem Eğilmez’in kurduğu Arzu Film’in 50’nci yılı çerçevesinde çekilecek filmler şunlar: ‘Süt Kardeşler’, ‘Banker Bilo’, ‘Şekerpare’ ve ‘Tosun Paşa’.

MESUT YILMAZ

Milliyet.com.tr

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bakalım orjinalleri gibi yapabilecek mi? :)

Reaksiyon puanı
31
Nasıl olacağı merak konusu umarım başarabilir :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Normalde başkası yapacak olsa güvenemezdim ama bu adama güveniyorum

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Eskilere gittiği her film güzel oluyor. Arog, yahşi batı harikaydı bence. Günümüz esprilerini o zamana müthiş bağlıyor. :D

northpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adam gibi adam bir çok eski ustaya yardım ettiğini bilen çok azdır. elinden geldiğince gizli şekilde yardımlarının bulunduğunu biliyorum.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yahşi batı, Arog.. Bu filmlerini beğenmemiştim ama Her şey çok güzel olacak ve Gora'yı çok beğenmiştim.. Bu yapacağı filmler güzel olacak bence.

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben bu adama bayılıyom her filmini izledim her gösterisinide bilirim idolüm bu adam :)

Hyperactive

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hadi Cmylmz altını üstüne getir şu film dünyasının. Çok boş filmler çıkıyor. Ortalık çok boş kaldı bu boş filmlerden dolayı. Cmylmz kahkahaya boğar yine bizleri büyük bir ihtimalle. Yapmak istediği şey biraz riskli ama yaparsa muhteşem olur. :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Bırak canım çok saçma olur.. Sahtesi orijinalini yaşatır her zaman.. Aynı hababam sınıfı gibi olacak işte saçma..