Efsane Battle-Royale Blackout ne kadar iyi?

ShiftDelete.Net

Teknolojiye dair her şey!
Reaksiyon puanı
583
Call of Duty Blackout inceleme videosu ile karşınızdayız. Uzun süredir sevilerek takip edilen CoD serisi, son zamanlarda hafiften eski günlerini arıyor. Blackout modu ile parlayan Call of Duty Black Ops 4 eski günleri geri getirebilecek mi? rdr2 inceleme Call of Duty Blackout inceleme Call of Duty bu yıl herhangi bir hikaye modu sunmuyor. Multiplayer, Zombi […]

Haberin devamını okumak için görsele tıklayabilirsiniz.

Emir Timur

Doçent
Reaksiyon puanı
445
PUBG'den iyi değil bana göre. PUBG gerçekçiliği çok daha üst düzeyde tutan bir oyun; Blackout daha çok Fortnite oyununa yakın.

Elyr

Asistan
Reaksiyon puanı
137
PUBG'den iyi değil bana göre. PUBG gerçekçiliği çok daha üst düzeyde tutan bir oyun; Blackout daha çok Fortnite oyununa yakın.
Fornite diye bir oyun mu var la. İki tane Minecraft oyunu vardı ya o değil mi.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Keşke bu kadar bütçeye sahip bir oyunda bütün silahların vuruş mekanikleri ve hissiyatları bir birine benzemese.

Emir Timur

Doçent
Reaksiyon puanı
445

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Modern Warfare 3 den sonra CoD un yüzüne bakmadım o yüzden önceki oyunlarla ne fark içeriyor vs bir fikrim yok. Ama benim için oyunun silah kullanma hissiyatı baya kötü geldi her rifle her smg bir birinin aynısı gibi hissettirdi, bu kadar Arcade bir shooter beklemiyordum eski Cod ları düşünürsem. Battle Royale moduna gelirsek, PUBG ile rakip bile olamaz çünkü ismi Battle Royale birde süs olarak bir çember eklemişler, mekaniklerinin Battle Royale ile uzaktan yakında alakası yok.