sethengmas
Asistan
Bilgisayarımı her açtığımda yeni Edge'de son günlerde otomatik site açmaya başlıyor. Edge'e basmasam bile. Sitelerin ismini hatırlamıyorum her seferinde rastgele açıyor sanırım. Bir virüs falan mı bulaşmışdır? Çözümü nedir?
Taratmada fayda var.Bilgisayarımı her açtığımda yeni Edge'de son günlerde otomatik site açmaya başlıyor. Edge'e basmasam bile. Sitelerin ismini hatırlamıyorum her seferinde rastgele açıyor sanırım. Bir virüs falan mı bulaşmışdır? Çözümü nedir?
Tarattım, bir şey bulunmadıTaratmada fayda var.
Tarayıcıyı yeniden yüklemeyi deneyin.Tarattım, bir şey bulunmadı
DeneyeyimTarayıcıyı yeniden yüklemeyi deneyin.
HayırBana virüs gibi geliyor... ben format atıyorum benim başıma geldiğinde..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne zamandan beri oluyorsa o zaman program. oyun vs yükledin mi?
Sizden başka kullanan ?
Ara sıra kardeşim geçmeye çalışıyor. Saçma minecraft modları vs. yüklüyorSizden başka kullanan ?
DeneyeyimNasıl bir site ? Hangi VT ile taradınız ? %Temp% dosyasını temizlemeyi denediniz mi ?
Ona sordunuz mu? Birşeyler yükledi mi?Ara sıra kardeşim geçmeye çalışıyor. Saçma minecraft modları vs. yüklüyor
Malwarebytes veya Kaspersky ile tarayın. %Temp% dosyasını temizlemeyi deneyin. Galiba kardeşin Minecraft mod yuklerken araya virüste kaynamış.Ara sıra kardeşim geçmeye çalışıyor. Saçma minecraft modları vs. yüklüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Deneyeyim
Önce bunlarla tarafından pc yi taratin olmazsa temiz bir formatMalwarebytes veya Kaspersky ile tarayın
Onu da deneyeceğim. Şimdi yaptığım yöntemler işe yaramadı. Bu arada çıkan sayfayı buldum. World of tanksın sitesine atıyo sürekliHosts dosyanızı varsayılan ayarlarına sıfırlayın. Bunun için AdwCleaner yazılımı tavsiyemdir. AdwCleaner, browser hijackerlara karşı başarılıdır.
Yükleniyor...
downloads.malwarebytes.comMesaj otomatik birleştirildi:
TeamViewer indirip ID ve Pass'i belirtin. Zararlı kontrolü yapayım.