Ebru Gündeş de Artık Evleniyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Be5tE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
osmantan_ebrugundes.jpg

Düğün tarihini tanıştıkları güne denk getiren Osmantan Erkır ile Ebru Gündeş, İtalya yolcusu...Yaklaşık 8 aydır birlikte olan Ebru Gündeş ile Osman Tan Erkır düğün tarihini belirledi...

15 Eylül 2007 tarihinde tanışan çiftin nikah tarihini de aynı güne aldıkları ortaya çıktı.

Bir aydan uzun bir süredir ev arayan ünlü ikiliden Osman Tan Erkır'ın Baltalimanı tarafından tarihi bir köşk satın alacağı ve Gündeş'e evlilik hediyesi olarak vereceği konuşuluyor... Deniz manzaralı bir ev arayan başarılı yapımcının evin dekorasyon işlerini de müstakbel eşine bırakacağı iddia ediliyor...

Şaşaalı bir düğün isteyen çift hazırlıklara başladı. Önümüzdeki hafta İtalya'ya alışverişe gedecek olan ikiliden Gündeş'in gelinliğini Nur Yerlitaş dikecek. Erkır'ın damatlığı ise İtalya'dan satın alınacak. Ebru Gündeş'in evliliğine imrendiği Sibel Can'dan evlilik hazırlığı ile ilgili yardımlar aldığı konuşulurken, Can'ın nikah şahidi olacağı iddia ediliyor.

5.gif
Kaynak
5.gif

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bunlar nasıl oluyor da bır gun ıtalya'da bır gun orda bır gun burda..Vize neyim yokmu bunlara yaw..Ben 1 yıldır beklıyorum hala cıkıcaz..

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Düzelttik ;) :) :)

Valla evlensinler bence bi mahsuru yoktur :P :D :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
hayatta başarılar diliyorum, hayatta başarılar diliyorum :*

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
DaY_WalkeR dedi ki:
ulaş35 dedi ki:
DaY_WalkeR dedi ki:
Bu Osmantan'da da ne mide var be. :D

mide ile alakası ney :D

Google'da ara bakalım Ebru Gündeşin makyajsız hali diye o zaman anlarsın. :D

ebru gündeşi arattım yine o mendebur Bülent Ersoy çıktı. tırstım anam anaaamm :S :D

ebru bunun yaşına geldiğinde daha da çirkin olacak bunu biliyorum :P