Earpods alayım mı?

craZzy boy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:( merhaba arkadaslar forumda yeniyim.... Arkadaslar ilerki gunlerde APPLE EARPODS almayi dusunuyorum.... Sizce almalimiyim??? Bu EARPODS XPERIA NEO V ye uyar mi???Fiyat:33 Euro sizce nasil?? Kalitesi iyimidir?? yardimci olursaniz sewinirim :scared::bored:

Reaksiyon puanı
189
Ona para vereceksin 1-2 sene sonra kenarındaki köşesindeki plastikleri ayvayı yiyecek. Bence gerek yok. Git adam gibi sennheiser kulak içi bir kulaklık al...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Earpods çok kaliteli bir kulaklık, iPhone'un eski kulaklığıyla arasında dağlar kadar fark var. Ne kulak içi kulaklıklar gibi tam içe girip kulağa basınç uyguluyor, ne de eski tip kulaklıklar gibi kulaktan düşüyor. Bu yüzden Earpods'u çok seveceğine eminim. Ayrıca, kulaklığı bilgisayara takıp müzik dinliyorum ve sorun olmuyor, muhtemelen senin telefonuna da uyacaktır.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ona para vereceksin 1-2 sene sonra kenarındaki köşesindeki plastikleri ayvayı yiyecek. Bence gerek yok. Git adam gibi sennheiser kulak içi bir kulaklık al...
İşte tekirdağda o güzelliği satan yer bulamadım bende bulsam alıcam Sennheiser'imi ama maalesef yok :S

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Uzun süredir EarPods kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Apple'ın eski kulaklıkları kötüydü evet ancak earPods ile çağ atladı diyebiliriz. Ben çok memnunum. Fiyatı da 33 € ise kaçırma al derim.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
teknosalarda bulabilirsin merkezdeysen tekira, çorluda orion avmde var diye biliyorum.
Merkezdeyim de Tekira Teknosa'da Sennheiser bulamadım Philips Shi seriisi vardı Sony Panasonic vb hepsi vardı Sennheiser yoktu :s Ama yine bakarım inşallah vardır :drool:

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bulamazsan netten sipariş ver üstüne 3-4lira kargo ödersin en fazla.

$ervante$

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle al ama aynı performansı verirmi telefonunda bilmiyorum

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Apple kulaklık kullanıyordum ben de eskiye kadar sonra şu popüler markaları bir deneyeyim dedim, monster, beats, sennheiser, akg vs Hepsi de cidden müzik için yapılmışlar. Eğer kulağın hassas ise muhakkak böyle bir marka tercih et

craZzy boy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tavsiyeleriniz icin tesekkurler arkadaslar.... kararimi tastiklediniz EarPods alacagim..... Hepinize ayri ayri tesekkur ederim....

craZzy boy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
EarPods u Bugun aldim... Gercekten ses kalitesi cok guzel ama Mikrofon tuslari v.s benim telefonumda calismiyor.... Fakat bu benim icin sorun degil.... ki zaten ben bu kulakligi muzik dinlemek icin aldim....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabi ebay'den 6 dolara çin malı alacak millet, sonra gelip burada earpods kulaklıklar niye kötü diye söylenecek.

ayhankucuk28

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sennheiser cx serisinden bir kulaklık al bence

- - - Mesaj Güncellendi - - -

EarPods u Bugun aldim... Gercekten ses kalitesi cok guzel ama Mikrofon tuslari v.s benim telefonumda calismiyor.... Fakat bu benim icin sorun degil.... ki zaten ben bu kulakligi muzik dinlemek icin aldim....

hangi telefonda denedin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
earpods bende alıcamda samsung galaxy s3 miniye olurmu acaba?

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Boşverin earpodu ya ben beats kullanırım sadece ama butceniz az ise sennheiser alın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
33 euroya o okulaklık alınır mı arkadaşım ya 100 liraya ne kulaklıklar var..