craZzy boy
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0

İşte tekirdağda o güzelliği satan yer bulamadım bende bulsam alıcam Sennheiser'imi ama maalesef yok :SOna para vereceksin 1-2 sene sonra kenarındaki köşesindeki plastikleri ayvayı yiyecek. Bence gerek yok. Git adam gibi sennheiser kulak içi bir kulaklık al...
teknosalarda bulabilirsin merkezdeysen tekira, çorluda orion avmde var diye biliyorum.İşte tekirdağda o güzelliği satan yer bulamadım bende bulsam alıcam Sennheiser'imi ama maalesef yok :S
Merkezdeyim de Tekira Teknosa'da Sennheiser bulamadım Philips Shi seriisi vardı Sony Panasonic vb hepsi vardı Sennheiser yoktu :s Ama yine bakarım inşallah vardır :drool:teknosalarda bulabilirsin merkezdeysen tekira, çorluda orion avmde var diye biliyorum.
İşte tekirdağda o güzelliği satan yer bulamadım bende bulsam alıcam Sennheiser'imi ama maalesef yok :S
İnternetten alış-veriş diye bir şey varBilmem biliyor musun
![]()
EarPods u Bugun aldim... Gercekten ses kalitesi cok guzel ama Mikrofon tuslari v.s benim telefonumda calismiyor.... Fakat bu benim icin sorun degil.... ki zaten ben bu kulakligi muzik dinlemek icin aldim....