E-tab4 yaşadığım bir sorun

hbtemel2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lise 2. sınıf öğrencisiyim ve fatih projesinde dağıtılan tabletlerden almış bulunmaktayım.Tabletimi rootladım ve 3-4 gün kullandım.Evde facebookta gezdim falan sıkıntı çıkmadı. Okula gittim facebook eski gönderilerine bakmak için facebook uygulamasını açtım ve daha açılmadan tabletim dondu.Hemen tableti kapadım ve açmayı denedim açılmadı sonra tableti power + ses tuşuna basarak açmayı denedim ve general mobile yazısı geldi ve orada kaldı.Tabletimi yeniden kapadım ve şuan açılmıyor ne yazı geliyor ne ekran açılıyor sadece şarja taktığımda şarj oluyor o kadar.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Okulda facebooku açman ile yaşadığın bu problem bana kalırsa sadece tesadüf. Power + ses açma tuşu ile yeniden açmayı dene. General mobile yazısı geçtikten sonra wipe data/ factory reseti seçip "yes" ile onaylaman gerekir.

hbtemel2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun şu ki power + ses tuşuyla da tabletim açılmıyor

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Şarjı olduğundan eminsin değilmi?

hbtemel2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet tabletin orjinal şarj aletini takıyorum yeşil olan ışık kırmızı yanmaya başlıyor ve o şarj aletini telefonumda da kullanıyorum

hbtemel2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yardımcı olabilecek yok mu ? :(

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Sen beni yanlış anladın herhalde :) şarj oluyormu demedim. İçinde şarj varmı şuan. 30dk şarjda kalsın sonra dene açmayı.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kisa devre tarzi bisey yapmis olabilir. Nexus 4 lerde boyle bi sikinti vardi. Sarji tam bittiginde sarj olmuyodu olamiyodu bu yuzden hic acilmiyodu telefon o tarz bise olabilir. Bi tamirciye vermen daha iyi olur hic acilmiyorsa. Cunku eger bilen yoksa verebilecegimiz yardim tabletin ekranina goruntu geldikten sonra.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ya müdürüne götür ben bir şey yapmadım şarjdayken kapandı falan de.

Kısa devre yapmış büyük ihtimal.

hbtemel2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağolun da bi gece soğukta bıraktım diğer gece de şarjda yine açılmıyor neyse tamirciye götürmeyi denerim :))

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Garantiye yolla yaparlar benim arkadaşın tablet yere düşmüştü ekrana görüntü gelmiyordu ayrıca tablet rootluydu garantiye yolladık ücretsiz yapıp yolladılar