E-Tab 4 Açılmıyor Acil Yardım

hesfekter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu siteyi hep takip ediorum başklarının sorularını okuyorum cevaplarını okuyorum siteniz çok güzel çoğu şeyde bana yardımcı oluyor.Şimdi benim yardıma ihtiyacım var.Okuldan verilen General Mobile E-Tab4 Jelly bean işletim sistemli tabletin devlet verilerini(eba.sso,cihaz yonetimi)sildim sonra root attım sonra arkadaşım ayarlar deposunu sil dedi bende düşünmeden akılsızlık edip tabletin ayarlar deposunu sildim,tablet açılmıyor.Açılıyor aslında yazı çıkıyor dönüyor sonra ekran geleceğine gelmiyor ekran parlaklığı var ama ne bir ses ne bir görüntü garantisi yok bu bir disiplin suçu lütfen tek yardım edebilecek sizsiniz yardım bekliyorum İLETİŞİM: cemaliphone53@hotmail.com--- https://www.facebook.com/hesfekter Yrdım bekliyorum...

Birisi510

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bu siteyi hep takip ediorum başklarının sorularını okuyorum cevaplarını okuyorum siteniz çok güzel çoğu şeyde bana yardımcı oluyor.Şimdi benim yardıma ihtiyacım var.Okuldan verilen General Mobile E-Tab4 Jelly bean işletim sistemli tabletin devlet verilerini(eba.sso,cihaz yonetimi)sildim sonra root attım sonra arkadaşım ayarlar deposunu sil dedi bende düşünmeden akılsızlık edip tabletin ayarlar deposunu sildim,tablet açılmıyor.Açılıyor aslında yazı çıkıyor dönüyor sonra ekran geleceğine gelmiyor ekran parlaklığı var ama ne bir ses ne bir görüntü garantisi yok bu bir disiplin suçu lütfen tek yardım edebilecek sizsiniz yardım bekliyorum İLETİŞİM: cemaliphone53@hotmail.com--- https://www.facebook.com/hesfekter Yrdım bekliyorum...
CWM menüsüne girebiliyor musun?

hesfekter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
CWM menüsüne girebiliyor musun?

cwm menüsünden kastın hani reboot system açılıyor seçeneklerde hatta menüyü açmak için ses tuşlarını fln kullanıyorsun dediğin buysa evet cwm menüsü açılıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Format atmayı denedin mi

denedim evet format falan atılıyor lakin yine aynı yine aynı bakın arkadaşlar tabletin içini falan açabilme şansım var vidaları arkada mevcut içten birşey yapabiliyorsak yapalım.

ogun281

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunun suanda bir cozumu yok donanimsal olarak da bu isi cozemessin.. bunun tek cozumu garanti

ogun281

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Duzeltebilmek icin stock recovery yerine cwm recovery yukleyip ayarlar deposunu flaslaman gerekiyor

ModernGalaxy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha yeni aynisi bende oldu ama fark li bir sorun ile fm radyo root explo system attim odex apk neyse kapatip actim ki durum bu GM. Yazi geliyor siyah ekran öyle. Kalıyor. Fd off format ne biliyorsam denedim olmadi
Guvenlik modda da.acilmadk :/ bilem varsa.çözüm. icin
hep burdayim..plss

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cwm den stock rom yukleniyorsa dene bi

ModernGalaxy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rossen. Bu tablet bi baska ya cwm nerde acilmiyormus ki yokmuymus ne biliyorsan tam aciarsan sevinirim. .
Rom. Felan vss

hesfekter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler tablette garnti yok servise gönderirsem disipline girerim bu işişn altından kalkamıcam galiba bakın tabletin içini açabiliyorum buradan ir şey yapabilirmiyi acaba_

Rossen. Bu tablet bi baska ya cwm nerde acilmiyormus ki yokmuymus ne biliyorsan tam aciarsan sevinirim. .
Rom. Felan vss

Beyler tablette garnti yok servise gönderirsem disipline girerim bu işişn altından kalkamıcam galiba bakın tabletin içini açabiliyorum buradan ir şey yapabilirmiyi acaba_

Bunun suanda bir cozumu yok donanimsal olarak da bu isi cozemessin.. bunun tek cozumu garanti

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Sistem dosyasini silmissin. geri getirmek icin rom aticaksin. Tabletin kendi cwm si ile bu mumkun degil. Donanimi kurcalama onla da alakasi yok. Once tablete cwm atman lazim. Daha sonrada internette var etab4 romu kurman lazim. Tabi mumkun olursa.

ModernGalaxy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistem dosyasini silmissin. geri getirmek icin rom aticaksin. Tabletin kendi cwm si ile bu mumkun degil. Donanimi kurcalama onla da alakasi yok. Once tablete cwm atman lazim. Daha sonrada internette var etab4 romu kurman lazim. Tabi mumkun olursa.
Mdm bsyler diyolar onu da.yaptim ama.gene ayni siyah ekran mdm birsey de gelmedi
287mb
Etabfatih hack diye birsey indirdim rom mus kurulumu bilen de yok kafasina gore yapanlar varmis yok android acilis ekranda kaliyormus...
Belirsiz yani....
[emoji20]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
USB hata ayıklama açıksa adbden (cmd) rom atmayı dene. Araştırırsan rom atma aşamaları var.

ModernGalaxy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
USB hata ayıklama açıksa adbden (cmd) rom atmayı dene. Araştırırsan rom atma aşamaları var.
Adb yi simdi bir arkadastan öğrendim. .
Hata ayiklama. Acik ama oo.siyah ekranda kali veriyor.nasil rom aticak bilemiyorum. .
Adb dediniz.insALLAH ise yarar
MOBOgeniE ACILIYO AMA gormuyor
Yani ses var baaglanma.sesi...
Senle.sıkca konusabilcegimiz whatsaap varsa verebilirmisin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede tabletle oynuyordum bir de baktım ekran kapandı sonra açılmadı ne yapmalıyım :unsure::huh:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı şekilde oldu şimdi anlatıcmda bnce kurcalamadan bir serivise gönder tecrübeli delsen bilmiyorsn dhada bozuur :(:crying:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:huh:arkadaşlar sitenizi özenle takip ediyorum .. yardım isticem bilgisi olan varsa e tab 4 e çok fazla format atım 5-6 olmuştur hatta daha fazla şimdi attım bazı sebepler yüzünden wifi ağa bağlandım aktive için tc kimlik + şifreyi değiştim ok'a basıyorum aktive edilmiyor girmiyo yani . pc'den eba sayfama girip şifremi değişti yine aktive edilmedi .. pc'den giriyo eba sayfama tabletten girilmiyor aktive edilmiyor yani.. yine eskisi yaptım pc'den şifreyi yine açılmıyo root atım dedim belki açılır pc'ye bağladım mobegenie'ye ilk defa bağlandı ama bu sefer hata ayıklamayı açın diyor ama daha aktive edemedim ne yapacağım bilmiyorum hel mee ??? s.s.?*???? lütfen bi el atıp yardım edin ?? şimdiden teşkkrler.. ??:glare::closedeyes:

yunus-san

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim bendede aynı sorun oldu. Tableti hocaya gtürdüm hoca format atmaya çalıştı (bende en az 40-50 kere denedim) ama sonuç aynı: siyah ekran. Hoca anlamıyınca (senin hocanda anlamıyıcak eminim) teknik servise yolladı. bir hafta sonra MDM açık geldi. Ben uslanmayıp tekrar root attım ve şuan kullanıyorum. Korkucak bi şey yok :) bu resimdeki kağıtta teknik servisten geldi.Ekli dosyayı görüntüle 9827

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi gitti tablet.
muhtemelen dosyalardan yanlışıkla birini sildim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabletim video izlerken kapandı (talket rootlu) sarja takılı ızlıyordum ama sarj aletı dolduracağı yerde 0 oldu tablet dondu kapandı dahada açılmıyor yardım edın

Z

ziyaretçii.

SDN Okuru
tabletim video izlerken kapandı (tablet rootlu) sarja takılı ızlıyordum ama sarj aletı dolduracağı yerde 0 oldu tablet dondu kapandı dahada açılmıyor yardım edın:cursing::cursing::cursing::cursing:

Z

ziyaretçii

SDN Okuru
aynen banada aynısı oldu ya sarjım %0 bu yüzden sarja takıyom açılmıyor sıyah ekran gelıyo (tabletım rootlu):sleep::sleep:

umuturunc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen banada aynısı oldu ya sarjım %0 bu yüzden sarja takıyom açılmıyor sıyah ekran gelıyo (tabletım rootlu)[emoji99][emoji99]
Bataryayı çıkarabiliyorsan, çıkarıp 1 gün beklet sonra bataryayı takıp cihazı açmadan (belki bir miktar şarjı vardır, sen yine de açma) bilgisayara bağla

M

Mehmetyldrmm71

SDN Okuru
Arkadaşlar benim tablette acilirken sürekli general mobile yaziyo baska birsey yazmiyo . Factory reset te attım ama ayni sorun devam ediyor . Ne yapmam lazım lütfen yardimci olun.

R

resultreason

SDN Okuru
aynısı bnedede oldu bunun tek çözümü rom
bende rom arıyorum
bulursam sanada romun linkini atarım