E-Sim kullanıma sunuldu mu ?

MSefaB

Asistan
Reaksiyon puanı
49
arkadaşlar haber gördumde kullanım sunuldu mu akıllı saatlerde felan kullanabilecek miyiz nasıl kullanacağız

Kral69

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Bu resim uygulaması Sadece çok gelişmiş geri telefonlarda kullanabileceğiz yani orta dereceli biri telefonda Bu resim uygulaması kullanılamayacak Benim de araştırdım Ona göre ben de yeni gördüm de benim bildiğim kadarıyla her tarafında olmayacak nasılsın aldığını bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim telefonum Samsung Galaxy a20s Yani bu eSim uygulamasını kaldırmadığını gördüm Biraz üzüldüm

MSefaB

Asistan
Reaksiyon puanı
49
Bu resim uygulaması Sadece çok gelişmiş geri telefonlarda kullanabileceğiz yani orta dereceli biri telefonda Bu resim uygulaması kullanılamayacak Benim de araştırdım Ona göre ben de yeni gördüm de benim bildiğim kadarıyla her tarafında olmayacak nasılsın aldığını bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim telefonum Samsung Galaxy a20s Yani bu eSim uygulamasını kaldırmadığını gördüm Biraz üzüldüm
dostum ben e sim destekli akılli saat aldığimda e simi kullanabilecek miyim acaba

Omereyiol

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Evet bende merak ediyorum apple watchlarda esim desteği var diye biliyorum apple watch ile telefonum aynı esim hattı kurulu olabilecek mi? Eğer olursa süper olur bu sayede diğer ülkelerdeki gibi apple watchumuz sürekli telefona bağlı kalmaz

Kral69

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Bunu Türk Telekom yaptı ama tanıtıldı şu an çok yeni telefona da kullanılabiliyor Senin saatin de çalışacağını sanmıyorum

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Saatlerin çoğunda yok.
Saat alacaksan telefona bağlı olması lazım yoksa gerek yok.
Daha nasıl olacağı belli değil kullanıma sunulsun bir. Anca yeni telefonlara gelecek zaten.

Sen geçen de bunları sormuştun. Sana telefon yoksa saat alma demiştim. Sonra bize saygısızlık yapıp ban yemiştin geri gelmişsin. Yardım etmeyecektim ama neyse.