E-Posta Adreslerini Toplayın

Bu konuyu okuyanlar

Erdem Yener

Asistan
Katılım
26 Ekim 2008
Mesajlar
390
Reaksiyon puanı
11
Puanları
0
Bir internet sitesinde ya da dökümanda yer alan e-posta adreslerini listelemek için en basit yöntem kopyala yapıştır yapmaktır. Ancak bu işlemden de kolayı var: eMail Extractor.

Herhangi bir dökümandaki ya da internet sitesindeki tüm e-posta adreslerini tek bir işlemle metin dosyası olarak kaydedebileceğiniz eMail Extractor kolay kullanımı ile dikkat çekiyor. Araştırılmasını istediğiniz belgeyi ya da internet sitesinin simgesini yazılımın üst bölümüne sürükleyerek bırakıyorsunuz. Bu işlemden sonra program otomatik olarak tarama işlemine başlıyor.

email%20extractor1232973982.jpg

Hatalı Bulduklarını Listeye Almıyor

Sonuç aşamasında iken sizden e-posta adreslerinin sıralanacağı metin dosyasının kayıt konumunu seçmeniz isteniyor. Yazılım aynı zamanda hatalı bulduğu e-posta adreslerini ve ikizi bulunan adresleri listeye almayarak kullanıcılarını fazla işlem yapmaktan kurtarıyor.

İndirin

Yazılımın bu sürümünde en fazla 100 adet e-posta adresini listelemenize izin veriliyor. Bu kısıtlamayı kaldırarak programın tam sürümünü satın almak isterseniz 20 Euro ödemeniz gerekiyor.

::
Yazılımı indirmek için tıklayın. (1,71 MB)

::
Yazılım hakkındaki sorunlarınızı SDN forumlarında cevaplıyoruz.

Bilgi için: Max Programming
Yazan: M. Erdem Yener
SDN - http://shiftdelete.net
 

afterdinner

Asistan
Katılım
20 Ağustos 2006
Mesajlar
466
Reaksiyon puanı
2
Puanları
18
Bu yazılımlar yüzünden bir yere e-posta adresimizi yazarken kırk kere düşünüyoruz.:) Bazıları "@" işareti yerine "[at]" falan da yazsak yine de yakalıyor posta adresini.:surprised:
 
Üst