E-okul notlarını değiştirin.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Başlığı böyle yaptım ki konuya akın olsun. :D Aslında doğru.Şimdi bilenler bilir.Bir kod paylaşacağım şimdi.E-okul dahil neredeyse her sitede yazıları,rakamları değişterebiliyorsunuz.Sanki metin belgesine bir şey yazar gibi.

javascript: document.body.contentEditable = true; document.designMode = on;

Bu kodu kopyalayıp tarayıcı urlsine yapıştırın.Enterleyin.Bir şey farketmeyeceksiniz.Ama yazı yazılmış her yere tıkladığınızda silip istediğinizi yapabilirsiniz.E okul notlarını değiştirin.Ailenizi kandırın.Ama sadece görünüşte böyle.Sayfa yenileyince falan eski haline dönüyor tabi.Facede sohbetlerde falan milletle konuşmalarınızı değiştirip şantaj yapabilirsiniz :D :devil2: Paylaşayım dedim.İnşaallah kötü algılamazsınız.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Lise zamanımız da böyle şeyler yoktu ki. :D Güzeldi ama. :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bu olay web tasarımında da faydalı olabilir.

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Firefox ile yaptım yedi :) Güzeeeeel :D:D Butonlar linkler vs tıklanmıyor tek sıkıntısı o. Ama işe yarar :D:D

Reaksiyon puanı
189
JavaScript injector ile sayfadaki notları javascript ile değiştirip devamlı öyle görünmesini sağlayabilirsiniz :D

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Lise zamanımız da böyle şeyler yoktu ki. :D Güzeldi ama. :D

çamaşır suyu, daksil ve başka yöntemlerle değiştirilirdi eskiden. El yazısı olduğu için işe yarardı ve belli olmazdı fazla. Şimdi ise dijital ortama taşındı böyle yapılıyor. çamaşır suyunun yerini almış:D Yani öğrenci milleti her zaman parlak fikirlerle her türlü değiştirir:D

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
firefox ve ie de olmadı ama chrome de başarılı

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaş annesine şaka yapmıştı notları 5 yapıp.Annesi bayılıyormuş az daha :D Ama şu facebookta falan ne şantaj yapılır.Şahsen ben bir kıza bana aşk ilan ettirdim.Konuşmaları değiştirip.Foto da çektim :D

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Ahaha çok iyi valla ya, düzeltmem gereken not yok ama :)