E-Kitap

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Google play store da ve de arama sonuçlarında bişey bulamadım. Bir de size danışmak istedim. Bir kitabı taşımaktansa tabletten okumayı tercih ederim. Acaba kitabı bir programla tabletten okuyabilirmiyim veya tabletin içıne kitap koyabilir miyim ??

macerce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Istedigin kitabin ismini google amcaya soyle arattir.
şu çılgın türkler pdf indir
diye arat bi de pdf okuyucu uygulama mutlaka vardir telefon veya tabletinde oradan okuyabilirsin

Sagittae

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben sürekli telefonumdan okurum kitapları. Google Play`den "Moon+ Reader" uygulamasını indiriyorsun, bu ebook okuma uygulamamızdır. Hoşuna gideceğine eminim zaten bir numaradır. Pdf formatlı kitapları kesinlikle tavsiye etmiyorum hem optimizasyonu olmuyor hem de okunmuyor. Epub formatlı kitapları okumalısın. Yani Google'a "kitabın adı epub" yazarsan çıkacaktır. Diyelim ki bir kitabın pdf formatını buldun ama epub yok o zaman ne yapacaksın? Bilgisayar için "Calibre" adında bir program mevcut. Bu programla pdf ve word belgelerini epub formatına dönüştürebilirsin. Google`da epub arşivi diye aratırsan binlerce kitap bulabilirsin. Saygılar :)