Arkadaşlar selam. E devlete girdiğinizde İcralariniz bölümündeki adınıza açılmış İcraları oradan kaldırabilirim.
Veya normal mahkemelerinizi.!
Arkadaşlar şunu baştan belirteyim;
İcra bölümündeki İcralariniz kalktığı zaman İcralariniz bitmiyor veya ödenmiş olmuyor. Sadece orada görünmesini istemezseniz ona yarıyor.
Ayrıca bu neye yarar derseniz belki Evkur gibi yerlerden alışveriş yapacaksınız ama e devletinize bakiyorlar bu avmler. Baktıklarında
Adınıza açılmış veya müdahil olduğunuz bir dava bulunmamaktadır. Diye bir yazı ile karşılaşıyorlar. Veya başka yerlerde de yapabilirsiniz. Ayrıca normal mahkemenizde varsa onuda kaldiririm.
Fiyat: 200₺
Önce kaldırıyorum sonra ödeme alıyorum. Dolandırıcı demeyin yani
İletişim whatsap:
Ama ödeme göndermez iseniz hakkımı helal etmem ve burada karalarim.
Veya normal mahkemelerinizi.!
Arkadaşlar şunu baştan belirteyim;
İcra bölümündeki İcralariniz kalktığı zaman İcralariniz bitmiyor veya ödenmiş olmuyor. Sadece orada görünmesini istemezseniz ona yarıyor.
Ayrıca bu neye yarar derseniz belki Evkur gibi yerlerden alışveriş yapacaksınız ama e devletinize bakiyorlar bu avmler. Baktıklarında
Adınıza açılmış veya müdahil olduğunuz bir dava bulunmamaktadır. Diye bir yazı ile karşılaşıyorlar. Veya başka yerlerde de yapabilirsiniz. Ayrıca normal mahkemenizde varsa onuda kaldiririm.
Fiyat: 200₺
Önce kaldırıyorum sonra ödeme alıyorum. Dolandırıcı demeyin yani
İletişim whatsap:
Ama ödeme göndermez iseniz hakkımı helal etmem ve burada karalarim.