Yaşıtlarımın haller... O parayı yak bence.14 yaşındayım ve e-boyluk yaparak 23 bin TL kazandım, bununla bilgisayar almak istiyorum ama aileme parayı nereden kazandım diyebilirim?
direk anlatabilirsin bana onlarla oynamam için para verdiler diyebilirsin direk yayıncıların mantığını anlatırsan garip gelmez14 yaşındayım ve e-boyluk yaparak 23 bin TL kazandım, bununla bilgisayar almak istiyorum ama aileme parayı nereden kazandım diyebilirim?
Nur topu gibi bir trollümüz oldu forumda ??Vay be! Çocuk neredeyse 1 haftada 2 yaş atmış. Helal olsun vallaha.
![]()
Soru - 12 yaşında nasıl para kazanabilirim?
12 yaşındayım bir kedi sahiplenicez masraflar 1700 kadar ediyor ailem ve ablamda yardım edicek parada ama bende en azında 300-400 vermek istiyorum 1 haftam var nasıl para kazanabilirimforum.shiftdelete.net
Ne cahil insansın ya, adam belki zamanı Bükebiliyo bu kadarı da pes yani. Çık çık çık saygı kalmamış.Vay be! Çocuk neredeyse 1 haftada 2 yaş atmış. Helal olsun vallaha.
![]()
Soru - 12 yaşında nasıl para kazanabilirim?
12 yaşındayım bir kedi sahiplenicez masraflar 1700 kadar ediyor ailem ve ablamda yardım edicek parada ama bende en azında 300-400 vermek istiyorum 1 haftam var nasıl para kazanabilirimforum.shiftdelete.net
Kusura bakmayın cahillik işte. Tamamiyle aklımdan çıkmış. :/Ne cahil insansın ya, adam belki zamanı Bükebiliyo bu kadarı da pes yani. Çık çık çık saygı kalmamış.![]()
İlk zaman bükücüye saygı göstermemek ne haddimize...Ne cahil insansın ya, adam belki zamanı Bükebiliyo bu kadarı da pes yani. Çık çık çık saygı kalmamış.![]()