alikuz35
Öğrenci
arkadaşlar elimde asus k555l modeli var bilgisayarda nvidia 840m ekran kartı mevcut fakat dxdiagda girdiğimde resimlerdeki gibi birşeyle karşılaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
şuanki durum normal mi yanidxdiag iki ekran kartı olanlarda intel'i görür diğerini görmez.
Oluşturucu sekmesinde Nvidia 840m (GPU), Intel ise ekran sekmesinde gözüküyor. Yani 2 ekran kartınıda dxdiag gösteriyor.arkadaşlar elimde asus k555l modeli var bilgisayarda nvidia 840m ekran kartı mevcut fakat dxdiagda girdiğimde resimlerdeki gibi birşeyle karşılaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Peki öyleyse neden 840m den istediğim performansı alamıyorumOluşturucu sekmesinde Nvidia 840m (GPU), Intel ise ekran sekmesinde gözüküyor. Yani 2 ekran kartınıda dxdiag gösteriyor.![]()
Hocam yaptım fakat hala aynıDostum bak şimdi öncelikle Denetim Masası`ndan ekran kartı sürücüsü adına ne varsa sil.Ekran kartı sürücüsünü kaldırdık.Ardından Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları altında senin ekran kartın olacak.Adında da Microsoft VGA Görüntü Bağdaştırıcısı falan yazıyordur.Ona sağ tıklayıp Kaldır de Bu aygıtın sürücü yazılımını sil.`i işaretleyip Tamam`a tıkla.Böylelikle ekran kartını da kaldırmış olduk.En son senin ekran kartın için olan sürücüyü indirip kurman kaldı.Yükleyince sorunun hallolması lazım![]()
Tekrardan merhabaDostum bak şimdi öncelikle Denetim Masası`ndan ekran kartı sürücüsü adına ne varsa sil.Ekran kartı sürücüsünü kaldırdık.Ardından Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları altında senin ekran kartın olacak.Adında da Microsoft VGA Görüntü Bağdaştırıcısı falan yazıyordur.Ona sağ tıklayıp Kaldır de Bu aygıtın sürücü yazılımını sil.`i işaretleyip Tamam`a tıkla.Böylelikle ekran kartını da kaldırmış olduk.En son senin ekran kartın için olan sürücüyü indirip kurman kaldı.Yükleyince sorunun hallolması lazım![]()