DVI Bağlantı Titremeyi Keser Mii ?

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Arkadaşlar benim monitör de bir titreme sorunum var. Analog bağlantıyla bağlanıyorum. Ve dvi ( dijital ) bağlantının bu sorunu çözebileceğini biliyorum. Şuan ki monitörüm ( LCD SYncMaster 932 NW ) DVI içermiyor. Ama bu monitörü geri verme şansım var. Geri verip DVI bağlantısı olan bir monitör almayı düşünüyorum. Ama titreme sorunum geçmezse diye tedirgin oluyorum.( Titreme sorunu elektriksel birşey değil. Kablosuz telefon & hoparlör )

Sizce titreme geçer mi ?

Daha iyi görüntü kalitesi elde edebilir miyim ? ( Filmler için :D )

Ve fiyatı analog bağlantılı lcd lerden ne kadar pahalı olur ?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum :happy: :happy: :) :)

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öncelikle denemenizi istediğim birşey war.. görüntü yenileme hızı (hertz) farklı seviyelerde denemeden monitörü değiştirmeyin (xp için masaüstü özellikler ekran yenileme hızı vista için masaüstü sağ tuş kişiselleştirme görüntü ayarları monitör altında değiştirebilirsiniz olmazsa aşağıyı okuyun :)

titreme en çok monitörde (weya ekran kartında) olan bir sorundan oluşur elektrik vb. etkenler daha azdır.. sonunuza gelince dvi bağlantı çözer mi.. sorun monitörde ise yeni bir monitör çözer eğer imkanınız war ise farklı bir monitörü bağlamayı deneyin ister analog ister dvi mümkünse her ikiside ;) titreme geçmiyorsa ekran kartınızın sürücülerini veya ekran kartınızı değiştirip deneyin ;) haala sorun warsa teknik servis yolu gözüktü demektir :)

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
öncelikle denemenizi istediğim birşey war.. görüntü yenileme hızı (hertz) farklı seviyelerde denemeden monitörü değiştirmeyin (xp için masaüstü özellikler ekran yenileme hızı vista için masaüstü sağ tuş kişiselleştirme görüntü ayarları monitör altında değiştirebilirsiniz olmazsa aşağıyı okuyun :)

titreme en çok monitörde (weya ekran kartında) olan bir sorundan oluşur elektrik vb. etkenler daha azdır.. sonunuza gelince dvi bağlantı çözer mi.. sorun monitörde ise yeni bir monitör çözer eğer imkanınız war ise farklı bir monitörü bağlamayı deneyin ister analog ister dvi mümkünse her ikiside ;) titreme geçmiyorsa ekran kartınızın sürücülerini veya ekran kartınızı değiştirip deneyin ;) haala sorun warsa teknik servis yolu gözüktü demektir :)

Sorun monitörde değil. ( Çünkü daha önceki de titriyordu. ) Ama ekran kartını değiştirmeyi hiç denemedim. Ama sorun onda değildir diyor çoğu kişi. Sen dvi den bağlan titreme kalmaz ekran cam gibi olur diyorlar.

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Senin titreme sorunun çözülmemiş miydi?

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Titreme olsun olmasın bence eğer monitoru değiştirme şansın varsa bence değiştir
çünkü DVI ve VGA arasında görüntü kalitesi açısından çok fark var
benim monitor DVI dan bağlı VGA da denedim epey farketti
Ama bence senin esas sorunun karttan kaynaklanıyo
bence ekrankartını çıkart board üzerinde ki ekran kartında monitoru bir dene belki o zaman kartmı arızalı ekran kartımı arızalı anlaşılır.