DVD yi parçalara ayirma

deliyurek32400

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayirli günler öncelikle.

Sorum: Bos bir DVD yi parçalara ayirarak CD gibi kullanmak mümkün mü?
Bir DVD nin içinde 6 tane cd varmis gibi görünecek.
cd1
cd2
cd3
cd4
.
.
.gibi

cevaplariniz için simdiden tesekkürler.

Konuyu açilacak yer olarak belki yalnis bir yer tercih etmis olabilirim simdiden özür diliyorum.

uploader

Asistan
Reaksiyon puanı
6
hayır. cd1 cd2 cd3 cd4 cd5 diye klasörler açarsın her birine en fazla 700 mb dosya atarsın. al sana dvd nin içinde cd ler... :) ya da şöyle: atacağın dosyaları sıkıştır, 700 mb lık partlara ayır. ama biri olmadan birini açamazsın dikkat et.

hiç aklıma da gelmemişti böyle birşey ilginç bir fantezi ne için istediğini çok merak ettim...

deliyurek32400

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
basit Arabamda mp3 çalar yok orjinalinide bozmak istemiyorum. CD kullaniyorum ama ise gidip gelirken bir cd bitiyor hergün ayni cd yi dinlemek istemedigimden.
Her dvd 6 cd alirsa yerdende kazanacagim.

ekiciali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dvd ile cd yapı olarak farklıdır. lazer kafaları aynı olmadığı için böyle bir işlem yapılamaz

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
basit Arabamda mp3 çalar yok orjinalinide bozmak istemiyorum. CD kullaniyorum ama ise gidip gelirken bir cd bitiyor hergün ayni cd yi dinlemek istemedigimden.
Her dvd 6 cd alirsa yerdende kazanacagim.

İlginç bir istek ama bunu başarabilmen imkansız.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
hmm Çakmaktan çalışan usbli mp3 çalar işini görür senin...

27352318eej.jpg

deliyurek32400

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hmm Çakmaktan çalışan usbli mp3 çalar işini görür senin...

http://image5.sahibinden.com/photos/35/23/18/27352318eej.jpg[/IMG]

Onuda denedim ama bulundugum yerde FM bandinda çok radyo var ve yolda giderken degisik frekanslarda girdigi için temiz bir kanal bulamadim. onu biraktim.

Aslinda bir yerde okumustum bunu bir yil kadar oldu ama o zaman dusunmedigim için ilgilenmemistim.
simdi lazim oldu bulamiyorum.
Partition magic gibi bir programla yeniden formatlanip 700 MB olarak bölümlüyordu yazida. Sanki bir araba sarjörü(çoklu cd bagaji) gibi çalisacak diye yaziyordu.

Ah kafam o zaman alip koymadikda neyse degerli vaktinizi ayirip mesaj yazdiginiz için tesekkürler.
Galiba olmayacak bu is...

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Onuda denedim ama bulundugum yerde FM bandinda çok radyo var ve yolda giderken degisik frekanslarda girdigi için temiz bir kanal bulamadim. onu biraktim.

Aslinda bir yerde okumustum bunu bir yil kadar oldu ama o zaman dusunmedigim için ilgilenmemistim.
simdi lazim oldu bulamiyorum.
Partition magic gibi bir programla yeniden formatlanip 700 MB olarak bölümlüyordu yazida. Sanki bir araba sarjörü(çoklu cd bagaji) gibi çalisacak diye yaziyordu.

Ah kafam o zaman alip koymadikda neyse degerli vaktinizi ayirip mesaj yazdiginiz için tesekkürler.
Galiba olmayacak bu is...

Bölsen bile senin iş olmaz nedeni cd çalarlar dvd okuyamazlar arkadaşlar anlatmaya çalışmış kaset çalarınız varsa bu tip ürünlerde vardı bakınız

Reaksiyon puanı
189
CD veya DVD'ler yapı itibarı ile partitionlara ayrılıp kullanılamazlar. O yüzden istediğiniz olanaksız. Ayrıca eğer bir CD okuyucuya sahipseniz yine DVD medya çalışmayacaktır. Çünkü DVD ve CD okuyucuların lazerlerindeki dalga boyu farklıdır. Teybinizin AUX portundan bir ses kablosu çıkararak (bir oto elektrikçiye yaptırtabilirsiniz) MP3 player'a bağlayıp kullanabilirsiniz. Sanırım işinizi fazlası ile görecektir...