Dvd Film

1 2 3 4 5 6 7 8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başlıktanta anlaşıldığı üzere Dwd Film yapmak istiyorum elimde 4 tane film var bunları tek bir dwd e aktarıp tv de izlemek istiyorum yani dwd e takıp izlemek istiyorum.

bunun için önerebileceginiz bir program varmı birde nasıl yapılıcagını anlatırsanız sevinirim..

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Double Dwd Yani

o yeni çıktı bilmiormusun :)

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Takılmayın şimdi v'ye, w'ya bende dvd playerlarda oynatılabilecek bir dvd yapmak istiyorum, cevaplarınız bekliyorum arkadaşlar..

1 2 3 4 5 6 7 8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dvd işte.

Elimde 4 tane film var bunları tek dvd e aktarıp Dvd playerime takıp izlemek istiyorum.
bunun için önereceğiniz program varmı varsa önerebilirmisiniz. önermicekseniz önermeyin. önersenizde olur . ayyyyyy anlayın iştee.

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
4 filmi birden DVD formatında atmanın bir imkanı olduğunu sanmıyorum. Ancak oynatıcın divxleri oynatıyorsa data dvd yaparak atarak izleyebilirsin. Yok divx desteklemiyorsa. Filmleri ayrı ayrı dvd yapman gerekecek. Bunun içinde google amcaya "divx to dvd" yazarsan yeteri cevapları alacaksındır.

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
no dvd
divx yapıp at dvd ye

kalitesi malumunuz :)

LaX

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Dvd işte.

Elimde 4 tane film var bunları tek dvd e aktarıp Dvd playerime takıp izlemek istiyorum.
bunun için önereceğiniz program varmı varsa önerebilirmisiniz. önermicekseniz önermeyin. önersenizde olur . ayyyyyy anlayın iştee.

O filmleri yüksek çözünürlüklü Mp4'e çevir, at Dvd Diske hepsini. Tak izle. Tabi Dvd playerin mp4 destekliyorsa. Eğer desteklemiyorsa, avi yap derim ama o 4 film sığmayadabilir..

1 2 3 4 5 6 7 8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunu yapan program var ancak üstünde yazı cıkıyor ücretli diye ben keyini bir şekilde bulurumda şimdi ücretsiz olsa daha hayırlı olur..

1 2 3 4 5 6 7 8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi elimde mpeg uzantılı 4 tane film var ben bunları mp4 e çevirip direk veri dvd si mi oluşturayım?

LaX

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Evet de. Dvd playerin, mp4 destekliyor mu ?

Birde, yüksek çözünürlükte yaparsan daha iyi olur.

1920 x 1080 yaparsan HQ olur fakat, onu çevirmesi için uzun süre beklemen lazım.

1 2 3 4 5 6 7 8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mpeg ile veri dvd yaptıgımda bilinmeyen disk dedi acaba öyle yapsam görürmü!

dvd playerin desteklediğini bilmiyorumn aldıgım yer herşeyi desteklediğini söyledi

convertodvd ile attım 4 tane film birden sadece üzerinde bu yazının silinmesi için lisans girin diyor .. lisansıda bulurun noı pronblem ama ücretsiz olsa daha da iyi olur..

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Öncelikle avi ye çevirip 700Mblik film elde etmiş oluyoruz.Daha sonra bu 4 filmi dvd ye aktarıp dvd playerin avi desteği varsa izleyebiliyoruz.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
nero vision ile dene hem kolay hem pratik hemde hızlı :)

LaX

Asistan
Reaksiyon puanı
5
mpeg ile veri dvd yaptıgımda bilinmeyen disk dedi acaba öyle yapsam görürmü!

dvd playerin desteklediğini bilmiyorumn aldıgım yer herşeyi desteklediğini söyledi

O halde desteklemiyor herhalde.. Eğer üzerinde usb ve sd card giriş slotları var ise, veri dvdsi yaptığında görmesi lazım.