DVD den .avi veya .mp4 gibi formatlara kaliteli çevirmek

chucky35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ,

Arkadaşlar Panasonic m3500 kameram var , kamera kasete kayıt yapıyor ben bu kaseti dvd ye çektim , şimdi bunu mp4 veya avi formatına çevirmek istiyorum ama kaliteyi bozmamam lazım , daha önce çok program denedim 3.5GB lık DVD yi 4 GB lık avi formatına çevirdim yinede kalite bozuldu , kaliteyi bozmadan nasıl çevirebilirim bu DVD yi ? Profesyonel bir yardıma ihtiyacım var , aslında amacım bu DVD üzerinde işlem yapabilmek , örneğin Sony Vegas programı ile çeşitli efektler vermek istiyorum bunu DVD üzerinde yapabilirmiyim acaba , yardımlarınızı bekliyorum.

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
freemake video converterı dene istersen ben telefona 3gp formatında video atarken 320x240 yapıyorum video çok net bi bozulma olmuyor.Kullanmanı tavsiye ederim ücretsizdir.Avi veya mp4'e çevirirken video çözünürlüğüne dikkat et ve yüksek tut.Videoda bozulma olmaz.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Total Video Converter denedinmi?

chucky35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Total video converter le denemiştim yinede kalite bozuldu acaba ne tür ayarlar yapmam gerek dvd den avi ye çevirirken , freemake ile deniyeyim birde , başka tavsiyesi olan varsa yazabilir.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
megui deneyebilirsin :D kullanımı biraz zor ama kalite kaybı yaşamadan çevirebilirsin diye düşünüyorum :D