Xiaomi'nin telegram gruplarından alınma bir bilgiye göre Mi 9T (Redmi K20) için Android 11 tabanlı MIUI 12 dağıtılacak.
Telegram Grubu İçin: t.me/xiaomiuiturkce

Android 10 tabanlıydı.Zaten yayınlanmadı mı?
Yayınlanan Android 10 tabanlı MIUI 12'idiZaten yayınlanmadı mı?
Acaba Mi9T'yi hızlıca başlarından def mi etmek istiyorlarXiaomi'nin telegram gruplarından alınma bir bilgiye göre Mi 9T (Redmi K20) için Android 11 tabanlı MIUI 12 dağıtılacak.
![]()
China sürüldü henüz globalde bir şey yok.Yayınlanan Android 10 tabanlı MIUI 12'idi
Ama Android 11'i neden bu kadar erken verdiler acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acaba Mi9T'yi hızlıca başlarından def mi etmek istiyorlar![]()
Valla böyle böyle haber yapıyorsunuz 3-4 ay ağzımızın suyu aka aka bekliyoruz hocamChina sürüldü henüz globalde bir şey yok.
aynen [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji106][emoji106][emoji106]Valla böyle böyle haber yapıyorsunuz 3-4 ay ağzımızın suyu aka aka bekliyoruz hocam.Bundan sonra güncelleme haberlerini pek takmayacağım,hevesim kursağımda kalıyor her seferinde
Sende haklısın bende aynısını yaşadım (RN8)Valla böyle böyle haber yapıyorsunuz 3-4 ay ağzımızın suyu aka aka bekliyoruz hocam.Bundan sonra güncelleme haberlerini pek takmayacağım,hevesim kursağımda kalıyor her seferinde
Bende +1Sende haklısın bende aynısını yaşadım (RN8)
Are you serious bro? Çok iyi haber ya.Xiaomi'nin telegram gruplarından alınma bir bilgiye göre Mi 9T (Redmi K20) için Android 11 tabanlı MIUI 12 dağıtılacak.
![]()
Haberin doğru olduğunu düşünüyorum zira RN8 için MIUI 12 global sürüm hazır her an dağıtılabilir dediler. 2 gün kadar sonra RN8T'ye MIUI 12 global sürüm geldi. RN8 içinde eli kulağında diyebiliriz o zaman.Are you serious bro? Çok iyi haber ya.İlk kullananlardan olmak güzel olacaktır.
O da geldi. Android 11'de çin sürümü geldi.Hocam şu an Android 11 değil de 10'un Patch güncelemesi gedi ve yaptım.Sürüm Şu an MIUI 12.0.5
Daha bana gelmedi pil nasıl gidiyor sende bir iyileşme var mı çoğu yerde daha iyi yazmışlar.Hocam şu an Android 11 değil de 10'un Patch güncelemesi gedi ve yaptım.Sürüm Şu an MIUI 12.0.5
Bir haber var mı RN8'den?O da geldi. Android 11'de çin sürümü geldi.
Alacak.Redmi Note 8 Pro, Android 11 alacak mı?
Bir haber var mı RN8'den?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alacak.