5 Ocak 2023 #1 S Serobzn Öğrenci Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 30 Duvar kağıdındaki Önerilen resmi kaldırmak yada değiştirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
5 Ocak 2023 #2 KaTaRaN Müdavim Müdavim Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 2,850 Reaksiyon puanı 2,515 Puanları 358 Yaş 30 Serobzn dedi ki: Duvar kağıdındaki Önerilen resmi kaldırmak yada değiştirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... iPhone'unuzdaki duvar kâğıdını değiştirme Umarım yardımcı olur
Serobzn dedi ki: Duvar kağıdındaki Önerilen resmi kaldırmak yada değiştirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... iPhone'unuzdaki duvar kâğıdını değiştirme Umarım yardımcı olur
5 Ocak 2023 Konuyu başlatan #3 S Serobzn Öğrenci Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 30 KaTaRaN dedi ki: iPhone'unuzdaki duvar kâğıdını değiştirme Umarım yardımcı olur Genişletmek için tıkla ... ? umarım
KaTaRaN dedi ki: iPhone'unuzdaki duvar kâğıdını değiştirme Umarım yardımcı olur Genişletmek için tıkla ... ? umarım