Düşünür Sözleri (Yeni Uygulamam)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan and61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

and61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar dünyaya mal olmuş birçok yerli ve yabancı düşünürlerin sözleri bu uygulamada sizlerle. Şimdilik 100 tane söz var ilerde güncellemelerle söz sayısını da arttırmayı düşünüyorum.
Not: Arkadaşlar uygulamada kesinlikle virüs yoktur. Bazı virüs programları uyarı verebiliyor sebebi kullandığımız reklam şirketinden (Startapp) kaynaklanıyor internette araştırabilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dusunur.unludusunursozleri

lqrnq.jpg

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Belli zaman sonra aynı şeyleri okuduktan sonra sıkmaya başlıyor. Yeni sözler ekleyeceğini söylemişsin ancak eskilerin arasına karışacaksa zor olur. Bu sorunu çözersen iyi olur. Mesela Sonraki butonuna benzer bir buton oluşturabilirsin. Bu butonun işlevi "Bunu okudum ve bir daha gösterme, şimdi bana sonrakini göster" anlamında bir buton olabilir (İsmi kısaca ne olur?). Birde favori sözler kaydedilebilir.

and61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belli zaman sonra aynı şeyleri okuduktan sonra sıkmaya başlıyor. Yeni sözler ekleyeceğini söylemişsin ancak eskilerin arasına karışacaksa zor olur. Bu sorunu çözersen iyi olur. Mesela Sonraki butonuna benzer bir buton oluşturabilirsin. Bu butonun işlevi "Bunu okudum ve bir daha gösterme, şimdi bana sonrakini göster" anlamında bir buton olabilir (İsmi kısaca ne olur?). Birde favori sözler kaydedilebilir.
Yorumunuz için teşekkür ederim önerinizi dikkate alacağım :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bence startup uygulamasından vazgeç. Tüm uygulamalarında yorumlarında şikayet eden çok olmuş. En azından virüs uyarıları kalkana kadar.