böyle bir oyun daha yapılmadı galiba senin sisteme uygun var ancak ücretsiz yok 1 tek craftrise bildiğim var onuda oynarmısın bilmem minecraft sunucusuBilgisayarımın sistemi çok düşük (Dell vostro 1510) güzel silah oyunları öneriniz varmı ama ücresiz olsun
knk bu oyunların hepsi ücretli ücretsiz demiş arkadaşKuboom
Sven Co-op
Half Life
Half Life: Opposing Force
Half Life: Blue Shift
Hal Life 2 (diğer hl oyunlarına göre biraz zorlayabilir)
Half Life 2 EP1
Half Life2 EP2
Gta San Andreas
Gta Vice City
Gta 3
Prince of Persia serileri
Minecraft
anladım cevap verdiğin için teşekkür ederim peki silah oyunu dışında benim sisteme uygun ve ücretsiz oyun biliyomusunböyle bir oyun daha yapılmadı galiba senin sisteme uygun var ancak ücretsiz yok 1 tek craftrise bildiğim var onuda oynarmısın bilmem minecraft sunucusu
Kuboom ve Sven Co-op ücretsiz.RaidLand oyununa da bakabilirsin.knk bu oyunların hepsi ücretli ücretsiz demiş arkadaş
malesefanladım cevap verdiğin için teşekkür ederim peki silah oyunu dışında benim sisteme uygun ve ücretsiz oyun biliyomusun
Valorant.Bilgisayarımın sistemi çok düşük (Dell vostro 1510) güzel silah oyunları öneriniz varmı ama ücresiz olsun
bunları ücresiz indirebilirmiyimKuboom
Sven Co-op
Half Life
Half Life 2 EP1
Half Life2 EP2
Gta San Andreas
Gta Vice City
Gta 3
Minecraft
yasa dışı yollar ile korsan olarak ancak yasakbunları ücresiz indirebilirmiyim
Valorant düşük sistem oyunu değil.Minimun sistem için bile en az i3 4-5.nesil ve 8 gb ram gerekli.Valorant.
Bazılarını evet.bunları ücresiz indirebilirmiyim
Forumda crack desteği yok dostumbunları ücresiz indirebilirmiyim
i3 2.nesil ve gt 710 ile oynanıyor.Valorant düşük sistem oyunu değil.Minimun sistem için bile en az i3 4-5.nesil ve 8 gb ram gerekli.
t8100 işlemciye sahip laptop kullanıyor. Valorant en düşük e8400 işlemci istiyor. Ayrıca 1 gb vramli gpu.i3 2.nesil ve gt 710 ile oynanıyor.
o oyun yüksek gereksimler istemiyomuValorant.
anladımForumda crack desteği yok dostum?
bulabilirsin discorddan ekle ✬Paxoo✬#6777bunları ücresiz indirebilirmiyim
ekledimbulabilirsin discorddan ekle ✬Paxoo✬#6777
team fortress 2Kuboom
Sven Co-op
Half Life
Half Life 2 EP1
Half Life2 EP2
Gta San Andreas
Gta Vice City
Gta 3
Minecraft
team fortress 2 indirdim ama kaldırmadı