Yook bee.Hocam call of duty oynatıyo o seviyede.PSP oyunları dijital mağazada satılmadığı için, 3000'den fazla oyunu öneririm bu sisteme.
Hocam ben yanlış anlamışımKardeş PSP'de;
- Naruto,
- God of War,
- Call of Duty,
- GTA Serileri,
- Brothers in Arms,
- Assasin's Creed,
- 3000 + çok farklı oyun ve grafikleri fena değil. Üstelik düşük alan kaplıyor.
İstemiyorsan keyfin bilir.
Narutonun tam adını atarmısınKardeş PSP'de;
- Naruto,
- God of War,
- Call of Duty,
- GTA Serileri,
- Brothers in Arms,
- Assasin's Creed,
- 3000 + çok farklı oyun ve grafikleri fena değil. Üstelik düşük alan kaplıyor.
İstemiyorsan keyfin bilir.
Bunların hepsini kaldırır mı sizce?Bir sürü oyunu var. Seç beğen;
Ekli dosyayı görüntüle 155525
Ve Sizce neleri oynamalıyım GTA ların hepsini bitirdim ama god of war pek oynamadım severmiyim sizce.Bir sürü oyunu var. Seç beğen;
Ekli dosyayı görüntüle 155525
Assasins Creed'in Hangi Serileri birde.Ve Sizce neleri oynamalıyım GTA ların hepsini bitirdim ama god of war pek oynamadım severmiyim sizce.
Assasins Creed'in Hangi oyunları peki.God of War oyunları;
- Seviye atlamalı, karakter geliştirmeli bir oyun,
- Büyüler kullanıyoruz, kaos kılıcı kullanıyoruz,
- Devasa tanrılar ile savaşıyoruz,
- Yunan mitolojisini ele alan bir hikayesi var.
- Açık dünya değil ama devasa dünyasında ileleyerek hareket ediyoruz.
Seversin inşallah.
Assasin's Creed'in Bloodline adlı oyunu var sadece.Assasins Creed'in Hangi oyunları peki.
CS, eski minecraft sürümleri ve çok düşük ayarlarda LoL açar gibi sanki.Köydeki PC de oyun oynicam ama sistem baya bi düşük.Açık dünya veya Call Of Duty gibi FPS oyunu önerisi yaparsanız sevinirim.
Sistem : 64 MB Ekran Kartı)
intel i3 540
CS, eski minecraft sürümleri ve çok düşük ayarlarda LoL açar gibi sanki.
Teşekkürler.Assasin's Creed'in Bloodline adlı oyunu var sadece.
Lakin Prince of Persia'nın 3 tane oyunu mevcut. Assasin's Creed, Prince of Persia'nın devamıdır.
Cs ve lol açması zor hocam hadi açtı çok kasar hd 6350 1gb ve intel pentium e6500 ile kasıyorduCS, eski minecraft sürümleri ve çok düşük ayarlarda LoL açar gibi sanki.
Cs 1.6 mı CSGO mu canmCs ve lol açması zor hocam hadi açtı çok kasar hd 6350 1gb ve intel pentium e6500 ile kasıyordu
Cs 1.6 açabilir seninki ama cs go açabileceğini düşünmüyorumCs 1.6 mı CSGO mu canm
İşletim sistemi?Sistem