Düşük sistem için online fps oyunu önerisi

şahin12t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İşlemci= İntel(R) Celeron(r) cpu n3450 1.10Ghz
Ram= 4 gb (3.84 kullanılabilir)
64 bit
Windows 10
Zula Sabotaj tarzı oyunlar olursa iyi olur multiplayer olursa daha iyi olur

yunus141423

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bende bilmiyorum ama size yardımcı olacak bir site biliyorum; Can I Run İt. Google a bunu yazıp siteye girip "how many games can I run" yazısına tıklarsanız size bir dosya indirtecek ve onu açmanızı isteyecek. Açıp bekleyeceksiniz ve otomatik kurulmuş olacak. Daha sonrası basit, ekranda siteye kayıtlı olan oyunlardan hangilerini açabilirsin onu yazıcak. Atıyorum bilgisayarın X oyununu düşük ayarlarda açıyor ama önerilen ayarlarda açmıyorsa ekranda yazıyor. Youtube dan da yardım alarak yapabilirsiniz

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Cs 1.6 ve Half Life.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Bende bilmiyorum ama size yardımcı olacak bir site biliyorum; Can I Run İt. Google a bunu yazıp siteye girip "how many games can I run" yazısına tıklarsanız size bir dosya indirtecek ve onu açmanızı isteyecek. Açıp bekleyeceksiniz ve otomatik kurulmuş olacak. Daha sonrası basit, ekranda siteye kayıtlı olan oyunlardan hangilerini açabilirsin onu yazıcak. Atıyorum bilgisayarın X oyununu düşük ayarlarda açıyor ama önerilen ayarlarda açmıyorsa ekranda yazıyor. Youtube dan da yardım alarak yapabilirsiniz
Hocam o site yanlış göstertiyor.3 gb ram 1gb ekran kartı olan bilgisayarımda minecraftın minimun ayarlarda açılmayacağını söylüyor :) Oysa ortaokulda bilgisayar odasında leş sistemi olan windows xpde bile kasmadan oynuyorduk.