BehzatAmirim
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,972
1-Fahrenheit: İndigo Prophecy : Fahrenheit Indigo Prophecy, senaryosu ile filmi andıran aksiyon oyunlarındandır. Heavy Rain ile aynı stüdyo tarafından (Quantic Dream) yapılmıştır.İyi Eğlenceler ! (Captain Price'ın Puanı : 8.8)
İşletim Sistemi : Win 98 SE / Win ME / Win 2000 / Win XP / Win Vista / Win 7
İşlemci : Intel Pentium III / AMD Athlon XP 1500+
Ekran Kartı : T&L Uyumlu / 32 MB VRAM
RAM : 256 MB
DirectX : DX9
HDD : 4 GB
Boyut : 1.5 GB
2- CHUCHEL : Chuchel, Türkçe dil desteği de içeren komedi türünde bir macera oyunudur. Karşına çıkacak harika bulmacaları çözerek ilerle. Oyunun güzel müziklerini eminim ki beğeneceksiniz. Sadece tek kişilik oynanabiliyor. Bol bol gülmeye şimdiden hazır olun. Her yaş grubu için uygundur. İyi eğlenceler !
(Captain Price'ın Puanı 8.2)
- İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10
- İşlemci: 2.3 GHz Dual Core
- Bellek: 1 GB RAM
- Ekran Kartı: Intel HD 4000
- Boyut: 645 MB
Belki'de Half Life'ı geçebilecek durumdaydı.Oyunda John Mullins adlı Asker ile başlıyoruz.Oyunun mekanikleri o yıla göre süper.
Kötü adamımız gerçekten kötü adam.İdealleri olan bir adam.İyi Eğlenceler ! (Captain Price'ın Puanı 9.0)
Karakterimiz şu :
Bana biraz fazla benzemiyor mu ?
İşletim Sistemi : Windows 95-Windows 10
İşlemci : 200 Mhz Herhangi Bir İşlemci
Ram : 64 MB Ram
Boyut : 700 MB
Ekran Kartı : Herhangi bir Ekran Kartı
4- To The Moon
Freebird Games tarafından geliştirilen macera oyunu. Son dileği Ay’a gitmek olan yaşlı bir adamın dileğini gerçeğe dönüştürme üzerine kurulu eğlenceli bir oyun. Rosalen ve Dr. Watts adlı doktorların yaşlı adamın dileğini gerçekleştirebilmek için verdikleri mücadele sonucunda size büyük bir görev düşüyor. Ay’ a yolculuk yapmaya hazır mısınız ? Mükemmel bir hikayesi olan oyunda bazen mizahi ögelerle güleceksiniz. Yanınızda gözyaşınızı silmek için mendil taşımayı unutmayın ! İyi Eğlenceler ! (Captain Price'ın Puanı 9.0)
İşletim Sistemi: Windows 7 SP1 +
İşletim Sistemi Mimarisi: 32 / 64 Bit
İşlemci: Intel Pentium III 800 MHz
Bellek: 512 MB RAM+
Ekran Kartı: 1024×768 Ekran çözünürlüğü destekleyen herhangi bir ekran kartı.
Disk Alanı: 100 MB+
5-The Last Door :
Eski okul arkadaşınızdan mektup alacak ve ter bir şeylerin olduğunu anlayarak eski bir malikaneye gideceksiniz. Karanlık odalardan geçerek gerilim ve korku arayacak ve oyunun hikayesini bitirmeye çalışacaksınız. (Captain Price'in Puanı : 9.0)