Düşük Hıza Hayır, kotaya hayır

karasoy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar zaman susma zamanı değil,zaman oturma zamanı değil. Biz internet kullanıcıları olarak düşük hız istemiyoruz ve kotaya karşı çıkıyoruz lütfen destek olalım. tepkimizi ortaya koydukça hız artacak ve kota kalkacak buna emin olabilirsiniz. Birlikten kuvvet doğar hep birlikte olursak sesimiz gür çıkar

[h=1]Dünyanın En Pahalı İnternetini Kullanıyorsun, Üstüne de Sınırlandırılıyorsun ![/h]

http://www.dusukhizahayir.com/

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
İnternet hizmetini Türk vatandaşına sunmayı bile marifet gören birileri yapılan hiç bir eleştiriyi kaale almayacaktır.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
senmi yaptın blogu ? almanyada 8 mbs ücretsiz veriliyor 16 mbs ve üstü ücretli oda bizdeki gibi pahalıda değil!!!

karasoy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
6 milyar 550 milyon dolarlık fiyata satıldı

Türk Telekom'un net kârı ilk yarıda % 25.7 artışla 1.4 milyar liraya çıktı. Satış gelirleri yüzde 4.9 artarak 6.1 milyar liraya yükselen şirketin ilk 6 aylık yatırım miktarı da 1 milyar TL'yi geçti :(

Yatırım yapmak yerine bakır kabloları değiştirmek yerine suskun bir halkı soymayı tercih ediyor :(

senmi yaptın blogu ?

Hayır ; ama tebrik ederim yapanları. Türk Telekom'un kurbanlık koyunu olmayı kabul etmeyen kardeşlerim yapmış. EE bize de desteklemek düşer

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
6 milyar 550 milyon dolarlık fiyata satıldı

Türk Telekom'un net kârı ilk yarıda % 25.7 artışla 1.4 milyar liraya çıktı. Satış gelirleri yüzde 4.9 artarak 6.1 milyar liraya yükselen şirketin ilk 6 aylık yatırım miktarı da 1 milyar TL'yi geçti :(

Yatırım yapmak yerine bakır kabloları değiştirmek yerine suskun bir halkı soymayı tercih ediyor :(

Hayır ; ama tebrik ederim yapanları. Türk Telekom'un kurbanlık koyunu olmayı kabul etmeyen kardeşlerim yapmış. EE bize de desteklemek düşer

tabiki desteklemeye destekleyelimde daha öncede çok kampanyalar yapıldı ama hiç bir sonuç alınmadı

karasoy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
tabiki desteklemeye destekleyelimde daha öncede çok kampanyalar yapıldı ama hiç bir sonuç alınmadı

En düşük hız 3 Mb çıktı . Bence birileri sesimizi duyuyor Türk halkı artık bilinçleniyor ve hakkını arıyor

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
En düşük hız 3 Mb çıktı . Bence birileri sesimizi duyuyor Türk halkı artık bilinçleniyor ve hakkını arıyor

aa evet doğru 1mbtti eskiden sonra 3e çıkmıştı ölmeden şunu görmeyi çok isterim ben ve benim yaşımdakiler için bu biraz zor gibi gözüküyor ama eminim bir gün türkiyede 8 mbsler 16 mbsler ve hatta 32 mbsler tarih olacak ama benim bunları görmeye ömrüm yetermi bilmem dostum

karasoy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar ; sizden ricam bu siteyi http://www.dusukhizahayir.com/ Facebook ve Twitter hesabınızdan paylaşırsanız tepkimiz çığ gibi büyür ve sözde Türk olan Türk telekom bu çığın altında kalır ve kotayı kaldırır :)

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
şuanda ben 1megabit sınırsız internete 45tl ödüyorum.
tahitsüz adamakıllı bir tarife yok.paramla rezillik çekiyorum

karasoy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
şuanda ben 1megabit sınırsız internete 45tl ödüyorum.
tahitsüz adamakıllı bir tarife yok.paramla rezillik çekiyorum

Haklısın kardeşim.2050'de Torunlarımız bize bir yerleri ile gülecekler :) Dedelerimiz kağnı hızındaki internet hızına bir servet ödüyormuş diye :)

ahmetturani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her platformda paylaşıcam destekde veriyorum ama bir sonuç alabilmek oldukça güç. :)

karasoy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
her platformda paylaşıcam destekde veriyorum ama bir sonuç alabilmek oldukça güç. :)

Teşekkür ederim kardeşim. Belli bir sayıya ulaşırsak yetkili kişilere veya milletvekillerine gönderebiliriz işte bu kadar insan tepkili diye. Mutlaka ses getiririz .

Koyun değiliz ve hakkımızı arıyoruz

İnan bu kota olayı Avrupa'da olsa idi halk ayaklanır isyan ederdi. Onlarda mecburi ertesi gün kotayı kaldırırlardı.

Halklar layık olduğu gibi yönetilir

Gelişmiş ülkelerde kanunlar bireyi korur ; fakat bizim gibi ülkelerde kanunlar güçlü şirketlerin yanında.

Türkiye'de haklı olan değil güçlü olan kazanıyor

ahmetturani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim kardeşim. Belli bir sayıya ulaşırsak yetkili kişilere veya milletvekillerine gönderebiliriz işte bu kadar insan tepkili diye. Mutlaka ses getiririz .

Koyun değiliz ve hakkımızı arıyoruz

İnan bu kota olayı Avrupa'da olsa idi halk ayaklanır isyan ederdi. Onlarda mecburi ertesi gün kotayı kaldırırlardı.

Halklar layık olduğu gibi yönetilir

Avrupa'da böyle kota olayı olsa veya bu kaplumbağa hızındaki internet olsa halk isyan etmekle kalmaz eyleminden tut devlet binasına yürümeye kadar devam ederdi. bizim milletimiz alışmış herşeye eyvallah demeye kimse sesini çıkartmıyo ama harbiden yeter. 8 mb/sn internet sınırsız dense bile onun bile kotası var böyle bir sistem oldukça kaz gibi yolunmaya devam edicez.

karasoy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Avrupa'da böyle kota olayı olsa veya bu kaplumbağa hızındaki internet olsa halk isyan etmekle kalmaz eyleminden tut devlet binasına yürümeye kadar devam ederdi. bizim milletimiz alışmış herşeye eyvallah demeye kimse sesini çıkartmıyo ama harbiden yeter. 8 mb/sn internet sınırsız dense bile onun bile kotası var böyle bir sistem oldukça kaz gibi yolunmaya devam edicez.

Bazı ülkelerde halk Twitter ve Facebook'ta örgütlenip Hükümet deviriyorlar. Belki 5o kişi toplanıp pankart açsak Taksim'de Televizyona çıksak Başbakan bile görecek bizi emin olun. Forumlarda herkes konuşuyor atıp tutuluyor mangalda kül kalmıyor ama icraata gelince bir Allah'ın kuluna bulamazsın Lafla peynir gemisi yürümez. Biz sustukta fiyatlar artacak ve kota kalacak.

Aslında çok büyük bir gücüz ; fakat farkında değiliz ve biz organize değiliz

ahmetturani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazı ülkelerde halk Twitter ve Facebook'ta örgütlenip Hükümet deviriyorlar. Belki 5o kişi toplanıp pankart açsak Taksim'de Televizyona çıksak Başbakan bile görecek bizi emin olun. Forumlarda herkes konuşuyor atıp tutuluyor mangalda kül kalmıyor ama icraata gelince bir Allah'ın kuluna bulamazsın Lafla peynir gemisi yürümez. Biz sustukta fiyatlar artacak ve kota kalacak.

Aslında çok büyük bir gücüz ; fakat farkında değiliz ve biz organize değiliz
tabiki her zaman halklar en büyük güçtür ama Türkiye de bu işlemiyor. Normalinde yöneticiler halktan korkmalıdır. Bizde halk yöneticilerden korkuyor. Bir şekilde organize olup ses duyurmak şart. İnşallah işe yarar.

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben de olumsuz olarak değerlendirdim. Umarım faydası olur..

karasoy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kotasız, Hızlı ve Özgür internet her Dünya vatandaşının hakkıdır.

Türkiye'de herkese 32 Mbps Kotasız internet verilinceye kadar mücadeleye devam

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Kotasız, Hızlı ve Özgür internet her Dünya vatandaşının hakkıdır.

Türkiye'de herkese 32 Mbps Kotasız internet verilinceye kadar mücadeleye devam

bu sitede yapılan imza toplamaya destek vermek çok zor değil.sadece hızından memnun olmayanlar değil ücretin fazla olduğunu düşünenlerdende destek bekliyoruz.bir umut belki sesimizi duyan çıkar.
gerçi böyle dev firmalar dünyanın hiç bir yerinde bu karları yapamıyorlar,sesimizi duysalar bile lobilerini kullanarak siyasetçileri bile sustururlar herşeyi beklerim.

karasoy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bu sitede yapılan imza toplamaya destek vermek çok zor değil.sadece hızından memnun olmayanlar değil ücretin fazla olduğunu düşünenlerdende destek bekliyoruz.bir umut belki sesimizi duyan çıkar.
gerçi böyle dev firmalar dünyanın hiç bir yerinde bu karları yapamıyorlar,sesimizi duysalar bile lobilerini kullanarak siyasetçileri bile sustururlar herşeyi beklerim.

Haklısın. Ne zaman bir birey olduğumuzu, ve bazı haklarımızın olduğunun bilincini varırsak, hak aramayı öğrenirsek taleplerimiz çözüme ulaşır

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bizde yıllardır 1 megabit hızda kullanmak zorunda kalıyorduk.santral kutularının sayısının artmasıyla şuan 16 megabitlik tarife kulanıyorum.fakat ancak idm ile 16 megabit hızına ulaşıyorum.normalde hızım 11-12 megabit civarı

karasoy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bizde yıllardır 1 megabit hızda kullanmak zorunda kalıyorduk.santral kutularının sayısının artmasıyla şuan 16 megabitlik tarife kulanıyorum.fakat ancak idm ile 16 megabit hızına ulaşıyorum.normalde hızım 11-12 megabit civarı

Haklısın ; ama o hız artması bizi düşündüklerinden değil. Turkcell Super Online her yerde Fiber döşüyor, ve her gün yüzlerce Ttnet abonesi hattını iptal ettiriyor. Zaten önlem almaz ise; hızları çok yukarılara taşınmaz ise Türkiye'de TTnet müşterisi kalmaz.

Sonuçta rekabet her zaman son kullanıcıya yarar. Turkcell'inde müşteriyi soyma konusunda T Telekom'dan farkı yok. Onlar birbirleriyle yarışsın fiyatlar düşsün hızlar artsın.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Haklısın ; ama o hız artması bizi düşündüklerinden değil. Turkcell Super Online her yerde Fiber döşüyor, ve her gün yüzlerce Ttnet abonesi hattını iptal ettiriyor. Zaten önlem almaz ise; hızları çok yukarılara taşınmaz ise Türkiye'de TTnet müşterisi kalmaz.

Sonuçta rekabet her zaman son kullanıcıya yarar. Turkcell'inde müşteriyi soyma konusunda T Telekom'dan farkı yok. Onlar birbirleriyle yarışsın fiyatlar düşsün hızlar artsın.
super onlıne her yere döşenıyor ama sanırım sadece büyük sitelerde yararlanıyor.ben superonlıneyı arayıp sorduğumda böyle cevap aldım

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
super onlıne her yere döşenıyor ama sanırım sadece büyük sitelerde yararlanıyor.ben superonlıneyı arayıp sorduğumda böyle cevap aldım

apartmanlara veriyorlar bornova/izmir'de site haricinde apartman ve mustakil evlere bile superonline fibernet veriliyor site hikayesi eskidendi.

karasoy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Devletin Türk Telekomda yüzde 50 hissesi olduğu için Türk Telekom'un soygununa göz yumuluyor. Hele o sabit telefonlardan alınan sabit ücret yok mu tam anlamıyla haraç kesmek.

21. yüzyılda hırsızlık boyut değiştirdi. Artık modern hırsızlık var

70 milyon sistematik olarak aynı anda soyuluyor Türk Telekom tarafından

sweetie1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
taş atıpta kolumuz mu yorulacak tabiki destekleyelim.2.5 senedir aboneyim su ana kadar gördüğüm en yüksek hız 4 mb.yani kullandığım tarife 8 mb e kadar sınırsız.

GemaR

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Düşük hıza hayır ama kota dursun.Çünkü fiber internetin sağladığı hız olsun adsl olsun yeterince genel ağları şişirmiş durumda kota olmazsa indirmeler durmaz internet şişerde şişer bütün dünyada uygulanıyor bu kota uygulaması bildiğim.
Tek şikayetim fiyatlar...

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
abi sıkıntı ttnet ise süperonline değerlendir

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=232051]GemaR[/MENTION]

Yanlisin var. Bu internet olayi her yerde ayni degil. Benim kullandigim internette mesela kota siniri yok. Istedigim kadar indirebiliyorum.