Düşük fiyatlı casper tabletler arasında kararsız kaldım.

kira17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar max 300tl bütcem var ve bu bütceye en uygun tabletler casperda olduğunu farkettim ve bu üç tablet arasında kaldım

http://www.istanbulbilisim.com.tr/c...ik-ekranli-siyah-tablet-pc-fiyati,135193.html

http://www.teknosa.com/urunler/125044540/casper-via-t17-g-7-tablet

http://www.teknosa.com/urunler/125044352/casper-via-t4e-g-7-85-tablet#url

kullanım amacım : oyun oynarım - internetten film dizi izlerim - internette dolaşırım

aralarından hangisi benim için en uygunu olur ?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Casper ve flash tv de çıkan tabletlerden almada ne alırsan al

kira17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
televizyonda satılan tabletleri zaten kesinlikle almam ama casper için neden böyle sölediniz ?

kira17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
böyle düşünmende ki sebep nedir ?

canercambel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
böyle düşünmende ki sebep nedir ?
Basta olmak uzere garanti servisi cok kotu gonderiyosun herseyi parayla yapiyolar belkide yapmiyolar ve bahsettigimiz konu teknoloji biyerden sonra tabletinden sikilacaksin yeni seyer deniyeceksin launcher felan onlarda yetmiyecek artik rom mod atmaya basliyacaksin bu olaylar ve oncesindede cihazlar garanti istiyo kardesimin tableti var 3 defa garantiye gitti ve geldi ucretsiz kargo dahil ama casper tableti olan bir arkadasla hayatta kiyaslayamam daha dogrusu tablet degil telefon. Arkadas telefonunu servise gondermek istemiyo oradan para alacaklarina amcama yaptiririm daha iyi diyo yani zaten sen bilirsin ama fikirlerimizi gozunun onunde bulundur

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Casper tabletin en azından rom sıkıntısı yok piyasada bir sürü romu bulunmayan cihaz var herhangi bi format ihtiyacında 40 50 TL gibi ek masrafa girememek için hangi marka olursa olsun rom yada yada kendi içinde recovery olan bir tablet al casper alırsan ise altındaki seri numarasını ve modelini bir yere not al silinince rom bulması çok zor oluyor

brkyzdmr444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Casper a laf atanların çoğu cihazı kullanmayanlardır. Şöyle söyliyim teknoloji şans işidir. Bende 5 yıllık casper laptop var. Arkadaşla aynı gün aldık o toshiba aldı şu ana kadar 1 kere servise yolladım ve hata bendeydi bozuk cihazı usb den bilgisayara bağladım ve 3 usb de yndı servise yolladık 10 günde değiştirip yolladılar ve 5 krş almadılar. Casper bilgisayardan memnunum kullanmayı bildikten sonra sorun olmaz. Sony kulaklığım vardı cızırtı geliyodu servise gitti 2 aydır serviste değişim onayı bekliyolar.

kira17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3-4 sene bende casper laptop kullanmistim cok buyuk bir sorun yasamadim 1-2 kere servise gitti ondada garanti oldugundan para almadilar yaklasik 10 gün sonra felan gönderamislerdi o yuzden servise guvenim tam.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hem o fiyata başka güzel tablet bulabileceğimi düşünmuyorum sizin önerileriniz var mi ?

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Kardeş tablet alacaksan Asus Acer lenovo markaların tabletleri şiddetle öneririm.Özellikle 5ay asus Memo pad HD 7 kullanan birisi olarak inanılmaz memnun kaldım.5 ay boyunca tablete bir kere bile Format atma zorunda kalmadım. Ayrıca söylemem gerekir ki eğer bir tablet servislik olursa artık ondan umudu kes. Ayrıca hepsiburada. Com da asus tablet 200 lira idi. Eğer biraz daha iyisini dersen bence o siteye bir bak derim[emoji106]

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Casper a laf atanların çoğu cihazı kullanmayanlardır. Şöyle söyliyim teknoloji şans işidir. Bende 5 yıllık casper laptop var. Arkadaşla aynı gün aldık o toshiba aldı şu ana kadar 1 kere servise yolladım ve hata bendeydi bozuk cihazı usb den bilgisayara bağladım ve 3 usb de yndı servise yolladık 10 günde değiştirip yolladılar ve 5 krş almadılar. Casper bilgisayardan memnunum kullanmayı bildikten sonra sorun olmaz. Sony kulaklığım vardı cızırtı geliyodu servise gitti 2 aydır serviste değişim onayı bekliyolar.
Malesef bilgisayar ile tableti aynı kefeye koyma özellikle Casper markasında. Bilgisayarı iyi veya kötü onu bilemem ama tabletleri ni az bir müddet kullanma şansım oldu(15dk yetti zaten [emoji3]) Şöyle diyeyim ekran çamur gibi kasılmalar zaten almış başını gidiyor. Hafıza ram veya foto kalitesi diye bir şeyin zerresi bile yok.Kısaca Piranha Concord gibi fason tabletler ile kardeş bi tablet belki de aynı fabrikada üretilmiştir. Sonuçta üzerime casper yazdırmak çokta zor br iş değil.