Düşük bütçeyle kamerası iyi telefon ?

Ferdi2348

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaslar, telefonumun bozulmasıyla yeni telefon almaya karar verdim șuan elimde zenfone 6 var ama kafayi yemiș durumda. Ben aslinda iphone 5s almak istiyodum ama 1500 lira pahali geldi. Bende asus zenfone 2 ye yöneldim sizce doğru bir tercih midir ?

Telefonda aradiklarim kısıtlı. Ön ve arka kamera guzel olsun heleki on kamera guzel olmalı ( en aradığım ozellik ) ve face, whatsapp, chrome donmasın. Baska oyun falan filan oynamiyorum ama gunun 6-7 saati telefon elimde

1200 liradan fazlada veremiyorum arkadașlar. Bana ne önerirsiniz ?

Ö

öküz gözü

SDN Okuru
asus zenfone 2 laser al en mantıklısı...

Ferdi2348

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok mu arkadașlar bana güzel bir tavsiyeniz ��

drivenn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG g3 veya Samsung galaxy a7 olabilir

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
5S depolama alanı rahatsız etmeyecekse ve sıkıntısızsa düşünülebilir.

Zenfone 2 önermem intel işlemcili androidlerden uzak durmada fayda var.

Ferdi2348

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5S depolama alanı rahatsız etmeyecekse ve sıkıntısızsa düşünülebilir.

Zenfone 2 önermem intel işlemcili androidlerden uzak durmada fayda var.

Ama neden ucuz ki ? 5s normalde 1500 lira vatanda falan. Burda neden boyle ? Bide 16 gb benim icin yeterde artar baskan bana lazim olan tek sey kamera face whatsap internet bu kadar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Asus'a bulaşma derim.

Usta șuan kullandiğim asus zenfone 6 ama telefon kafayi yedi degistirmek durumundayim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Oradaki cihazlar geri döünüşüm cihazları örneğin adam pert telefonları topluyor onların sağlam parçasından sana telefon çıkartıyor hiç bulaşma onlara.

Ferdi2348

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oradaki cihazlar geri döünüşüm cihazları örneğin adam pert telefonları topluyor onların sağlam parçasından sana telefon çıkartıyor hiç bulaşma onlara.

Bazilari guvenli olduğunu soyluyor ama kafam karisti doğrusu. ucuz etin yahnisi yenmeye de bilir :D

Arkadaslar vatanda 1400 olan bu telefon neden buraya 200-300 lira daha düșük

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-d855-g3-32gb-beyaz-cep-telefonu-fiyati,118965.html

Seyyah123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Biraz bekle asus zenfone zoom u bekle o işini görür

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Bu fiyat bandinda kamerasi guzel ozelliklede on kamerasi guzel bir urun istiyorsaniz selfi odakli bir urun almanizi tavsiye ederim. Bu fiyat bandindaki guzel selfi urunleri ise;

Asus zenfone selfi, sony c4.

Asus zenfone 2 modelini dusunmussunuz. Guzel bir cihaZ. Acikcasi performans odakli bir urun almak isteyen arkadaslara tavsiye ettigim bir cihaZ. Ama sana soyle bir tavsiyede bulunuyim. Zenfone 2' nin iki varyasyonu var. Biri 16 gb lik 1.8 ghz hizinda calosan islemciye sahip. Biri 32gb 2.3 ghz hizinda calisan islemciye sahip. aradaki fark ghz degil sadece. Iki islci birbirinden farkli. 2.3 ghz olan daha iyi performans veriyor. O nedenle 32gb 2.3 ghz hizinda calisan modeli al.

sony c4 guzel ciha kamerasida iyi ama meditek islemci oldugu icin bazi uygulamalarda optimizasyon sorunu yasiyor.

O yuzden performans icin zenfone 2 32gb alin. on kamera icin zenfone selfi alin.

Ikinci el dusunursen de temiz lg g4 veya samsung note 4 bak guzel cihazlar.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Selam arkadaslar, telefonumun bozulmasıyla yeni telefon almaya karar verdim șuan elimde zenfone 6 var ama kafayi yemiș durumda. Ben aslinda iphone 5s almak istiyodum ama 1500 lira pahali geldi. Bende asus zenfone 2 ye yöneldim sizce doğru bir tercih midir ?

Telefonda aradiklarim kısıtlı. Ön ve arka kamera guzel olsun heleki on kamera guzel olmalı ( en aradığım ozellik ) ve face, whatsapp, chrome donmasın. Baska oyun falan filan oynamiyorum ama gunun 6-7 saati telefon elimde

1200 liradan fazlada veremiyorum arkadașlar. Bana ne önerirsiniz ?

Zenfone 2 laser al kamerası 1000 TL de en iyisi

Ferdi2348

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Bu fiyat bandinda kamerasi guzel ozelliklede on kamerasi guzel bir urun istiyorsaniz selfi odakli bir urun almanizi tavsiye ederim. Bu fiyat bandindaki guzel selfi urunleri ise;

Asus zenfone selfi, sony c4.

Asus zenfone 2 modelini dusunmussunuz. Guzel bir cihaZ. Acikcasi performans odakli bir urun almak isteyen arkadaslara tavsiye ettigim bir cihaZ. Ama sana soyle bir tavsiyede bulunuyim. Zenfone 2' nin iki varyasyonu var. Biri 16 gb lik 1.8 ghz hizinda calosan islemciye sahip. Biri 32gb 2.3 ghz hizinda calisan islemciye sahip. aradaki fark ghz degil sadece. Iki islci birbirinden farkli. 2.3 ghz olan daha iyi performans veriyor. O nedenle 32gb 2.3 ghz hizinda calisan modeli al.

sony c4 guzel ciha kamerasida iyi ama meditek islemci oldugu icin bazi uygulamalarda optimizasyon sorunu yasiyor.

O yuzden performans icin zenfone 2 32gb alin. on kamera icin zenfone selfi alin.

Ikinci el dusunursen de temiz lg g4 veya samsung note 4 bak guzel cihazlar.

hocam kararımı zenfone selfieden yana kullanıyorum fiyatıda makbul 1100 lira vatanda. ama bişey sorucam vatanda taksitlendirme gibi bi hakkımız var mı

Zenfone 2 laser al kamerası 1000 TL de en iyisi

laserde iyide zenfone selfie çok daha iyi onu alıcam dostum

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
hocam kararımı zenfone selfieden yana kullanıyorum fiyatıda makbul 1100 lira vatanda. ama bişey sorucam vatanda taksitlendirme gibi bi hakkımız var mı

1.099 tl'ye düştüğünü yeni gördüm. Fiyat çok uygun. Çünkü piyasa fiyatı 1300 ti idi. Vatan bilgisayarda odea bank alışveriş kredisi ile taksitlendirme yapmanız mümkün.

Ferdi2348

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.099 tl'ye düştüğünü yeni gördüm. Fiyat çok uygun. Çünkü piyasa fiyatı 1300 ti idi. Vatan bilgisayarda odea bank alışveriş kredisi ile taksitlendirme yapmanız mümkün.

Peki sizce 1100 e ne kadar faiz koyarlar. Cok koyarlarsa nakit alayim diyorum

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

Tamam şimdiden hayırlı olsun

kaanmisdik5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende lg g3 beat var ilk aldigimda iyiydi fakat guncellemeden sonra bayagi kasiyor oneririm ama guncelleme yapma