tah(x)sin(y)
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, ben aşağıdaki linkten İşletim Sistemi almak istiyorum sizce güvenlimidir ?
Windows 8.1 Professional Satın Al| 91% İndirim - DurmaPLAY
Merhaba;Merhaba arkadaşlar, ben aşağıdaki linkten İşletim Sistemi almak istiyorum sizce güvenlimidir ?
Merhaba;
Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir
Bu linkten para vermeden Windows 8.1 indirebilirsin. Daha sonra da USB'ye veya CD'ye yazıp, format atabilirsin.
"OEM" nedir acaba ?OEM varken ordan almaya gerek yok
Arkadaş lisans alacağım diyor.Merhaba;
Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir
Bu linkten para vermeden Windows 8.1 indirebilirsin. Daha sonra da USB'ye veya CD'ye yazıp, format atabilirsin.
Tek kullanımlık. Sadece tek bir bilgisayara ait kurulum gerçekleştirebilirsin...Merhaba bunu indirip kurduğumda tam sürüm olarak çalışırmı ?
"OEM" nedir acaba ?
Yani sonra format attığımda ya da yeni PC alıp kurmayı denediğimde çalışmaz mı ?Tek kullanımlık. Sadece tek bir bilgisayara ait kurulum gerçekleştirebilirsin...
Sadece ilk kurduğun bilgisayarın anakartında bağlı olacaktır. Yeni sistem kurup etkinleştirmeye çalıştığında başarısız olacaktır. Zira ilk kurduğun sistemle çalışmak için girilmiştir...Yani sonra format attığımda ya da yeni PC alıp kurmayı denediğimde çalışmaz mı ?
Ya peki kaldırıp başka sisteme kursak ?Sadece ilk kurduğun bilgisayarın anakartında bağlı olacaktır. Yeni sistem kurup etkinleştirmeye çalıştığında başarısız olacaktır. Zira ilk kurduğun sistemle çalışmak için girilmiştir...
Yine de olmaz. Tek kurulum hakkın bulunmakta...Ya peki kaldırıp başka sisteme kursak ?
Artık orjinal ürüne sahip olmak istiyorum fakat 500 küsur para veremem bana uygun fiyatlı bir yer önerirmisinz ?Yine de olmaz. Tek kurulum hakkın bulunmakta...
Evet güvenilirdir. Fakat Windows 10 varken, 8.1 almak hata olur...Artık orjinal ürüne sahip olmak istiyorum fakat 500 küsur para veremem bana uygun fiyatlı bir yer önerirmisinz ?
Ayrıca Microsoft Windows 8.1 Pro Dijital İndirilebilir Lisans - n11.com
linkteki satıcı sizce güvenilirmi ?
Ben işletim sistemi konusunda biraz eski kafalıyım buna bile Shadow of War sorun çıkardı diye geçiyorun.Bir de Windows 10 Combofix desteklemiyor.Evet güvenilirdir. Fakat Windows 10 varken, 8.1 almak hata olur...
O zaman alabilirsiniz, sorun görmüyorum...Ben işletim sistemi konusunda biraz eski kafalıyım buna bile Shadow of War sorun çıkardı diye geçiyorun.Bir de Windows 10 Combofix desteklemiyor.