Durmadan reset atan pc anakart logosunda donuyor

DoWare

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar problemim su;

Dun anakarta uyumlu 2x2 GB ram aldim ve taktim cok iyi calistilar 0 sorun ne.bir kasma.ne bir ses ancak bugun okuldan geldigimde pc yi actim ve oncelikle beni sistem kurtarma ya yonlendirdi normal olarak ac dedigimde acilmiyor pc yeniden basliyordu ardindan sistem kurtarmadan sistemi dun aksam saat 19:49 a guncelledim ancak bir sey degismedi 4 gb rami cikarip eskiden kullandigim 1x1 GB rami taktim ve birkere de olsa pc acildi ardindan guncelleme felan yapmadan restart attim ve pcyi formatla windows 8.1 pro ya gecirmeye calistim(win7 idi onceden ultimate) her cd yi taktigimda pc yeniden baslatildi ardindan durmadan res cekmeye basladi ben kapatmadikca res cekiyordu pc bios pilini cikardim 5 dk bekledim nafile ramleri 5-10 kez cikardim yerlerini degistirdim tekrar taktim oda nafile. Ardindan sistem kurtarma bile gelmiyor artik anakart logosunun orda biostar yaziyor ve oylece donuyor herseye basiyorum birsey olmuyor biosada girmiyor sizce ne yapmaliyim anakartta mi problem?

DoWare

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hala ayni sorun arkadaslar yokmu bir bilen

beylerbeyli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ramlari sök ram yataklari tozlanma vs olabilir, tekrar dene bol sanslar
tak cikar tak cikar yap birkac kere..
tüm kablolari tek tek cikart yeniden tak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bizdede oldu. sorunu en sonunda bulduk. ne ram ler ne ekran kartı nede cpu. sorun hdd . harddiskinizin kablosunu sökün ve ya yerini değiştirin. buda geçici bir çözüm çünkü harddiskiniz bozulduğu için bunu yapıyor. başka bir hdd bağlayarak test edebilirsiniz

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
klavye ve moıse çıkarıp dene (arızlanınca bilgisayarı kitliyo )
usb girişlerini kontrol et şase olabilir
en son başka sata kablosu varsa değiştir