Dünyanın en popüler futbolcusu adayları

Pupilla

Dekan
Katılım
17 Haziran 2009
Mesajlar
8,724
Reaksiyon puanı
139
Puanları
243
Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS) tarafından düzenlenen ''Dünyanın En Popüler Futbolcusu'' yarışmasında Arda Turan ile Mesut Özil adaylar arasında yer alıyor.

Afrika, Asya, CONCACAF (Kuzey ve Orta Amerika), Okyanusya, Güney Amerika ve Avrupa kıtalarında 2011 yılında aktif olan sporcuların arasından belirlenecek ''Dünyanın En Popüler Futbolcusu'' için ilk oy verme işlemi, federasyonun '' www.iffhs.de '' adresinden ulaşılabilen resmi internet sitesinde başladı.Ankete, internet sitesindeki ''IFFHS User Vote'' başlığından girilerek, oy verilebiliyor.Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan ile Real Madrid'li Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in, Avrupa kıtasından adaylar arasında yer aldığı yarışmada, eski Fenerbahçeli Mamdou Niang Afrika, eski Galatasaraylı Harry Kewell da Okyanusya adayları arasında bulunuyor.İnternet sitesine girerek tercihte bulunmak isteyen sporseverler, Afrika'dan 13, Asya'dan 14, Kuzey ve Orta Amerika'dan 10, Okyanusya'dan 3, Güney Amerika'dan 18 ve Avrupa'dan 32 olmak üzere toplam 90 futbolcu arasından 15 Aralık'a kadar devam edecek ilk oylamada yapacakları seçimle aday listesini 20'ye indirecek.Yarışmanın 16 Aralık 2011-5 Ocak 2012 tarihleri arasında yapılacak ikinci oylamasında, Avrupa ve Güney Amerika'da ilk 5 sıraya giren futbolcular ile Afrika, Asya ile Kuzey ve Orta Amerika'dan 3'er ve Okyanusya'dan da 1 futsbolcu, ''dünyanın en popüler futbsolcusu'' olmak için yarışacak.

Yarışmanın ilk oylamasında Avrupa kıtasından futbolcular şunlar:

Arda Turan (Atletico Madrid), Mesut Özil (Real Madrid), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Wayne Rooney (Manchester United), Javier Hernandez (Xavi) (Barcelona), Andres Iniesta (Barcelona), Robin van Persie (Arsenal), Iker Casillas (Real Madrid), Bastian Schweinsteiger (Bayern Münih), Wesley Sneijder (Inter), Zlatan İbrahimovic (Milan), Manuel Neuer (Bayern München), Carles Puyol (Barcelona), Francesc Fabregas (Barcelona), Alessandro Del Piero (Juventus), Thomas Müller (Bayern München), Francesco Totti (Roma), Mario Gomez (Bayern Münih), Franck Ribery (Bayern Münih), Fernando Torres (Chelsea), Steven Gerrard (Liverpool), Giuseppe Rossi (Villarreal), Dimitar Berbatov (Manchester United), Gareth Frank Bale (Tottenham), Andriy Shevchenko (Dinamo Kiev), Raul Gonzalez (Schalke), Gianluigi Buffon (Juventus), David Silva (Manchester City), David Villa (Barcelona), Andrej Arshavin (Arsenal), Sergio Ramos (Real Madrid) Christian Eriksen (Ajax).

kaynak
 

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,953
Reaksiyon puanı
351
Puanları
3,263
Ardaya gitti oyum:)
 

221BSHERLOCK

Dekan
Katılım
23 Kasım 2010
Mesajlar
6,781
Reaksiyon puanı
23
Puanları
218
Arda popüler mi diye sormuş kamil! Her yerde belli ediyorlar kendilerini yazık..
 

Mai Nai

Guru
Emektar
Katılım
23 Ağustos 2008
Mesajlar
21,614
Reaksiyon puanı
157
Puanları
243
Ardarda oyları alıyor :D
 

muratteas

Dekan
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
9,574
Reaksiyon puanı
96
Puanları
228
Soyadı çok çekiciymiş.

Oussama Darragi
 
Üst