Fingolfin Ladislao
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,380
Bazı kişilerin "Sırf kamerada fotoğrafı iyi diye ona para verilmez" dediği, video performansını bir türlü beğendiremeyen Huawei artık P40 Pro ile Dünya'nın en iyi kameralı telefonu. 105 DXOMARK video puanı ile video performansını beğendiremeyen Huawei artık Dünya'nın en iyi video çeken telefonu. Ayrıca 140 DXOMARK fotoğraf puanı ile de Dünya'nın en iyi fotoğraf çeken telefonu. Yani Samsung her ne kadar eğlenceli özellikler eklese de, 108 mp yapsa da, Barış Özcan'a anlattırsa da P40 Pro'yu geçemeyecektir DİYE DÜŞÜNÜ-
YORUM. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Samsung S20 Ultra'nın testi yapıldığında P40 Pro'yu geçebilir mi? Huawei'nin bu beğendiremediği video performansını artık 105 rakamı ile ifade etmesini nasıl yorumluyorsunuz? Şahsen ben Huawei'nin çok iyi bir kamera yaptığını, eğer 15.000 tl altında gelirse de en alınabilir telefonlardan biri olacağını düşünüyorum.
YORUM. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Samsung S20 Ultra'nın testi yapıldığında P40 Pro'yu geçebilir mi? Huawei'nin bu beğendiremediği video performansını artık 105 rakamı ile ifade etmesini nasıl yorumluyorsunuz? Şahsen ben Huawei'nin çok iyi bir kamera yaptığını, eğer 15.000 tl altında gelirse de en alınabilir telefonlardan biri olacağını düşünüyorum.