The Medic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,285
Bir gün adı Memi olan bir deve,dışarda gezerken,"kurt Hüseyin" ondan para istemiş.
Deve Memi demiş ki;Hayır!
Kurt Hüseyinde demiş ki;Senin adın menemen!
Sonra deve memi,Kurt hüseyini hörgücü altına alıp 6 aylık yemeğini garantilemiş.
bunu gören "At Uygar":
-Bana bakkaldan 2 paket çubuk kraker al.Demiş Deve Memi'ye.
Memi gitmiş ve almış ama bir sorun varmış!
Uygar,Ülker isterken o,Krınkıl almış.
bunu duyan At Uygar,depresyona girmiş ve en sonunda pavyona kaçmış.
o sırada "Yaban Domuzu Hülo" LPG'si olmasına rağmen üstünde kocaman bir tabelayla "LPG'Lİ HAYVAN YASAK" yazan bir otoparka girmiş.Hülo,kendisini park edince tutamamış ve koy vermiş gazını.Ama LPG'si olduğu için bütün otopark patlayıp yerle bir olmuş.Sonra Deve Memi onun cesedini evsiz Zürafalara vermiş ve onlarda yiyip karınlarını bir güzel doyurmuşlar ve bu iyiliği için Deve Memi'yi Diktatör ilan etmişler.
Mutlu Son.
Yetkililere mesajım:Lütfen konuyu kilitleyip banlamayın o kadar uğraştım,hem bu kategori boşuna açılmadı.
böyle hikayelerin devamı gelecek merak etmeyin!
Deve Memi demiş ki;Hayır!
Kurt Hüseyinde demiş ki;Senin adın menemen!
Sonra deve memi,Kurt hüseyini hörgücü altına alıp 6 aylık yemeğini garantilemiş.
bunu gören "At Uygar":
-Bana bakkaldan 2 paket çubuk kraker al.Demiş Deve Memi'ye.
Memi gitmiş ve almış ama bir sorun varmış!
Uygar,Ülker isterken o,Krınkıl almış.
bunu duyan At Uygar,depresyona girmiş ve en sonunda pavyona kaçmış.
o sırada "Yaban Domuzu Hülo" LPG'si olmasına rağmen üstünde kocaman bir tabelayla "LPG'Lİ HAYVAN YASAK" yazan bir otoparka girmiş.Hülo,kendisini park edince tutamamış ve koy vermiş gazını.Ama LPG'si olduğu için bütün otopark patlayıp yerle bir olmuş.Sonra Deve Memi onun cesedini evsiz Zürafalara vermiş ve onlarda yiyip karınlarını bir güzel doyurmuşlar ve bu iyiliği için Deve Memi'yi Diktatör ilan etmişler.
Mutlu Son.
Yetkililere mesajım:Lütfen konuyu kilitleyip banlamayın o kadar uğraştım,hem bu kategori boşuna açılmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
böyle hikayelerin devamı gelecek merak etmeyin!