Dünyanın En İyi Dj'i Kim tiesto değil TEHNAZ

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
doğrudur :) dj'ler ve müzikler insanlar da belli tesirler bırakırlar ,saygı duyuyorum ,hatta şşimdi youtubeden bu dj'i izleyeceğim :)

güzelmiş bak ,bu müziği beğenmemek mümkünmü beyonce tarzı bir ses ilginç ben beğendim şahsen bu beyonce değilmi yoksa yalnış videoyamı bakıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=QDKwK0zP56Q bence bu ses beyonce nin yanıldımmı acaba

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Tiesto trance in tum dunyaya yayılmasına oncu olan tek ınsandır.. onun yerı apayrıdır, kıyaslayarak baskalarıyla komık duruma dusmeyin cok komık.. tamam belkı ''suanda'' 1 numara deildir (bence hala oyle) ama dj lerın kralıdır..
1.tiesto
2.armin v. buuren
3.fedde le grand

kardeş doğrudur bende dinlerim tiestoyu pakitoyu armini fakat tehnazın müziklerinde ritm tiestoya göre daha yüksek zaten benim tehnazı tercih etmemdeki sebep bu ,fikirlere düşüncelere açığım biride hiç duyulmamış bir dj tiestoıdan daha iyidir dese ben şöyle bir yanıt veririm,üslup çok önemli kardeş kendince haklı olabilirsin dj ler ve müzikler insanlarda farklı tesirler bırakabilir sen o djden haz alıyorsun saygı duyarım ama bana görede şu dj daha iyi diyerek saygı sevgi çercevesinde böyle iletişim kurulur fakat bir arkadaş kontrol mekanizmasını kaybedip tiesto için bana karşı saygıyı yitirmiş ben buna karşıyım,demek takımdan bahsetsek neler diyecek olmaz herkes kendisini kontrol etmeli ve hele hele bir amerikalı dj için böyle sözler söylememeli,ve takım olur marka olur dj olur müzik olur bunlar için bir başkasına böyle sözler söylenirmi ?

Creav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
özetle kardeş bana amerikalı dj tiesto ve rus dj tehnaz için bana terbiyesiz deme bir abin olarak seni uyarıorum başlık iddialı da olsa bu iki dj kıyaslaması için lütfen daha dikkatli ol sözlerinde
bu konunun tartışılacak uzatılacak bir tarafı yok bu başlık ve müzik için saygısızlık yapma hakkın yok dünyanın en iyi dj'i pembe panter değil redkit diyebilirim bu benim fikrim bu durumda bana terbiyesiz deme hakkına sahip olmuyorsun
ve dj tiesto değil sadece dj olur şarkı olur veya başka bir konu böylesine sahiplenip amerikadaki adam için bana bu sözleri söyleme ayrıca tiestoya da bişe dediğim yok sadece tehnaz ondan daha iyi dedim sen neler yazıyorsun bana
dj tiesto için dediğim bişe yok sadece tehnaz dj tiestodan daha iyi tehnazın müziğindeki ritm enerji tiestonun müziklerinde yok dedim iyi oku
hem yine söyleyim dj tehnaz tiestodan daha iyi djdir tehnazın müziklerindeki ritm tiestoda yok yine söyledim şimdi
ne var bunda
fikirlere saygılı ol

Herkesin kendi fikridir saygı duyarım sende tehnazı seviyorsundur onada birşey demem ama bütün dünyanın tanıdğı bir dj hakkında gerçekten küçümseyici sözcükler kullandın benim eleştirim onaydı yoksa sen tehnazı sev başka birini sev o senin müzik zevkindir... Bu arada Tiesto Amerikalı değil Hollandalı..:wink:

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Dj turkman souljah

Bu isime de bakmanızı tavsiye ederim 2003 de dünyanın en iyi 5 mixcisinden biriydi. Şu anda da Dünyaca ünlü outlandish gurubunun djliğini yapıyor.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Beyler hangi şarkı kulağınıza güzel geliyorsa onu dinleyin ya valla ben hepsini de dinliyorum. Tiesto, armin, paul van dyk, david guetta ... ve diğerleri hepsi de güzel şarkı yapıyorlar. Tehnazın da farklı bi soundu var güzel house trance tarzı bişey. Ama tiestonun ayrı bir yeri var.

kardeş valla bravo en güzel yorumu sen yapmışsın özetlemişsin herkes istediğini dinleyebilir ben sadece fikrimi söyledim kimseye dayatmada bulnmadım tehnazı dinleyeceksiniz demedim

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Herkesin kendi fikridir saygı duyarım sende tehnazı seviyorsundur onada birşey demem ama bütün dünyanın tanıdğı bir dj hakkında gerçekten küçümseyici sözcükler kullandın benim eleştirim onaydı yoksa sen tehnazı sev başka birini sev o senin müzik zevkindir... Bu arada Tiesto Amerikalı değil Hollandalı..:wink:

tamam güzel kardeşim küçümsemedim yazılarımı tam okumamışsın benim kızdığım şu bana amerikadaki sadece tvden netten gördüğümüz bir adam için terbiyesizlik yapıyorsun deyip bu kadar fanatikleşmene kızdım

Creav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tehnaz sen takma boşver. O bir mesajlık üye olmuş serserinin teki. Devam muhabbete :)

O serseri dediğin kişi yıllarını trance müziğe adamış bugun türkiyenin en büyük trance müzik platformlarında üst düzey yönetici olarak forumlar yönetmektedir lütfen bana yaptığınız eleştirileri birde kendiniz için uygulayaın ve sözlerinize dikkat ediniz...:wink:

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
tamam bak ne güzel bir öneri almış olduk ben bunları istiyorum ben önerecem o önerecek siz önereceksiniz yeni djler tanıyacağız ha bunu 1.ilan ederim sempatim vardır bunda bişe yok bence ne demek kanımca demek yani bana göre hey arkadaşlar haydi hep birlikte tehnaz dünyanın en iyi djdir bunu kabul edeceksiniz demedim,ayrıca şöyle;1 dakika düşünelim o arkadaş için söylüyorum kardeş 1 dakika düşün dj için müzik için bana böyle şeyler söylemeni gerektirecek durum yok ortada ben tehnazdan vazgeçerim sen tiestodan vazgecemiyorsun fanatikleşip farklı şeyler söylüyorsun unutma dj için takım için müzik için insanlarla bu denli tartışmaya değmez ,hayattaki haklı konularımız için tartışalım hakkımızı arayalım

Creav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam güzel kardeşim küçümsemedim yazılarımı tam okumamışsın benim kızdığım şu bana amerikadaki sadece tvden netten gördüğümüz bir adam için terbiyesizlik yapıyorsun deyip bu kadar fanatikleşmene kızdım

Tamam ben mesajını tam okumadan sarfettiğim hakeretler için özür dilerim. Ama Tiesto gerçekten bildiğiniz gibi bir isim değil bak sende diyorsuns adece amerikada bikez tvde gördüm diye.Daha Tiesto' nun Hollandalı olduğunu bile bilmiyorsun sende önyargılı konuşuyorsun bu konuda tamam ben hakeretler için özür dilerim ama sizde eğer trance müzikle ilgileniyorsanız lütfen daha geniş çerçevede araştırmalar yaparak öyle karar verin kimin daha iyi müzik yaptığına. . .:wink:

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
neticede asyadan değil nerden olduğu önemli değil infected mushroom johan gielen ve tiestoyu yıllarca dinledim ben sesi bilitim biyografisi pek ilgilendirmez beni ,kardeş ok bak seni ne şikayet ettim söylediğin sözden dolayı nede sana bana söylediğin söz karşısında sana aynı tonda yanıt verdim ben yapıcı olmaktan yanayım,sadece şunu öneriyorum sana bu gibi konuları hayatınızın bir parçası gibi görüp bir başkasına yanlış sözler söylemeyin,espirili bir şekilde söyle kabul ederim dersin misal ya olurmu öyle şey dj tiesto daha iyi ,adam usta tehnaz yeni müzisyen olmaz öyle şey filan ama bir tiesto için terbiyesizlik yapıyorsun denmez,önemseme bu kadar bu djleri yani biz bizeyiz tiestonun bizden haberi bile yok ama biz burada biz bize bakıyoruz aynı ülkedeyiz saygı ,üslup önemli,benimkisi bir tez işte tehnaz tiestodan daha iyi tezi yada iddiası benim sözlerim kral sözü değilki kanun olsun ben öyle kendi fikrimi söyledim sende yanılıyrosun dersin bana bende haklısın kardeş derim beni üslubun sinirlendirdi

Creav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam ben sarfettiğim cümlelerden dolayı özür diledim önyargılı birisiyim biraz tamam o da senin fikrin o senin müzik zevkin senin müzik kulağın.. Kulağına o melodiler hoş geldiyse onu dinlersin karışamaz kimse bi problem yok mesele çözülmüştür.. Ama şu bana serseri diyen arkadaşta bir iki cümle söylerse sevinirim. . .

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Tamam ben mesajını tam okumadan sarfettiğim hakeretler için özür dilerim. Ama Tiesto gerçekten bildiğiniz gibi bir isim değil bak sende diyorsuns adece amerikada bikez tvde gördüm diye.Daha Tiesto' nun Hollandalı olduğunu bile bilmiyorsun sende önyargılı konuşuyorsun bu konuda tamam ben hakeretler için özür dilerim ama sizde eğer trance müzikle ilgileniyorsanız lütfen daha geniş çerçevede araştırmalar yaparak öyle karar verin kimin daha iyi müzik yaptığına. . .:wink:
güzel kardeşim sen hiç üzülme sadece biraz daha dikkatli ol yazılarında neticede ben yada karşındaki başka bir kişi insan ,tgatlı canını üzme,hatanı kaul ettiğin için konuyu hiç uzatmıyorum üslubun yanlışdı bizler insanız,şimdi başka şeylerden konuşalım sanal alemdeyiz ama karşımızdaki kişiler gerçek ve bu yazıları okudupmuzda beynimizde bunu hayal edip düşüncelre dönüştürüyoruz

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
güzel kardeşim sen hiç üzülme sadece biraz daha dikkatli ol yazılarında neticede ben yada karşındaki başka bir kişi insan ,tgatlı canını üzme,hatanı kaul ettiğin için konuyu hiç uzatmıyorum üslubun yanlışdı bizler insanız,şimdi başka şeylerden konuşalım sanal alemdeyiz ama karşımızdaki kişiler gerçek ve bu yazıları okudupmuzda beynimizde bunu hayal edip düşüncelre dönüştürüyoruz
ben kendi blogumda dünyanın en iyi dj'i tehnaz dünyanın en büyük dj'dir.ne tiesto ne johan gielen ne pakito ne diğer dj'ler diye yazmışım bunda ne varki tiestoya naptım ben zaten yeteri kadar tiesto meşhur ve reklamları yapılıyor tehnazı tanııtmakda sorun olmayıversin

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tehnaz arka arkaya mesaj yazmak yasaktır. Flood yapmak yasaktır.

Biraz daha dikkat edelim.

Muhabbete devam

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
ben kendi blogumda dünyanın en iyi dj'i tehnaz dünyanın en büyük dj'dir.ne tiesto ne johan gielen ne pakito ne diğer dj'ler diye yazmışım bunda ne varki tiestoya naptım ben zaten yeteri kadar tiesto meşhur ve reklamları yapılıyor tehnazı tanııtmakda sorun olmayıversin
belki kategori bağlamında benimde eksik bilgim oldupundan dolayı yanlış djle kıyaslamış olabilirim belki tehnazın kategorsinde biriyle kıyaslamam gerekebilir,ama takma kafana ha tiersto ha tehnaz ha armin herkes kendi havasında parayı onlar kazanıyor onlar meşhur bizler değiliz birbirimizin kalbini kıracak konular değil

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
tehnaz arka arkaya mesaj yazmak yasaktır. Flood yapmak yasaktır.

Biraz daha dikkat edelim.

Muhabbete devam
teşekkür edeirm ikazınız için bazen dalgınlıktan oluyor ,bende farkına varamıyorum kusura bakmayın,bu arada umarım şu an flood olmuyordur alıntı kısmından yazıyorum

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
The chemical brothers - Galvanize live

08:16 dailymotion.com

1:DEEP DİSH İKİ İRANLI DJ
2:CHEMİCAL BROTHERS başka tanımam.Dinle ve dans et..

kendi çapında bir yeteneğe sahip birçok insandan farklı bir yeteneği var fakat iranın yerel motiflerini çok kullanmış,global müzik temaları az
iran seçimlerinin bir müziği var forumda eklemiştim oradaki dj gerçekten çok kaliteli müzikler yapıyor ismi aklımda değil ama videodan çıkarılabilir ismi bulursam ekleyeyim

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
teşekkür edeirm ikazınız için bazen dalgınlıktan oluyor ,bende farkına varamıyorum kusura bakmayın,bu arada umarım şu an flood olmuyordur alıntı kısmından yazıyorum
en son mesaj kısmına bakıcaksın, eğer en altta senin mesajın varsa yazmıcaksın, yada üstteki mesajını düzenle deyip onun altına ekliyeceksiniz.
saygılarımla efenim :mellow:

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
en son mesaj kısmına bakıcaksın, eğer en altta senin mesajın varsa yazmıcaksın, yada üstteki mesajını düzenle deyip onun altına ekliyeceksiniz.
saygılarımla efenim :mellow:
teşekkürler :)

nihayet youtube açıldı şu tehnazı dinleyeyim :) sabah sabah iyi gider tehnaz size o iranlı dj ide vericem şimdi

http://www.youtube.com/watch?v=VUsMnim_GP4 video bu iranlı dj mükemmel müzik yapmış gerçekten bu dj'i araştırıyorum şimdi benim favroi dj ler arasına girdi,iranlılar müziğe çok önem veriyorlar ve çok modern müizikler üretebiliyorlar

birde şu genç iranlı fakat sanıyorum amerikada yaşıyor klip yapmış kendisine rap müziği
http://www.youtube.com/watch?v=USWVmE-G2pc&feature=fvw

cenk_kusje

Asistan
Reaksiyon puanı
2
birazdan çıldırırım heralde ben.ya bu karşılaştırdıgınız veya sıraladıgınız dj lerin tarzlarının birbirleriyle alakaları yokki.
aynen bu arabesk müzik yapanlar ile pop müzik yapanların karşılaştırılması veya sıralanması olmuş.burda biliyoruz diye hava atmicam ama 4 senedir bu trance dinliyorum ve Armin van buuren veya pvd yada above&beyond isimleri söylenirken yanına david guetta yada pakito gibi dj ler söylenmesin.tarzlar farklı.alakaları yok birbirleriyle.

Xasiork

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş Technaz dediğin DJ ilk videodan anladığım kadarıyla psy trance yapıyor. Tiesto ile karşılaştırmak mantıksız. Psy trance(diğer adı da psydelic) olarak da Infected Mushroom en iyisidir bence. Tarz farkını geçtim Tiesto dünyaya trance müziğini tanıtan ve sevdiren kişidir. Traffic, Ayla, Lethal Industry, Elements of Life, Adagio for String gibi klasiklere imza atmış bir isimdir. Sevmesen, en iyi olduğunu düşünmesen bile saygı duymalısın. Bence trance müziği seven herkes aşağıdaki videoyu izlemeli.

YouTube - Tiesto power mix

Şahsi sıralamam
1- Armin van Buuren
2- Paul van Dyk
3- Tiesto
4- Markus Schulz
5- Ernesto & Bastian (Sırf Dark Side of the Moon şarkısı için)
6- DJ Shah
7- Yahel
8- Oceanlab
9- ATB
10- Ferry Corsten

Bunlarda bilinen yada bilinmeyen birkaç video. Belki birilerine trance müziği sevdiririz :)

YouTube - PAUL VAN DYK "For An Angel"
YouTube - Ernesto vs Bastian - Dark Side of the Moon
YouTube - Armin Van Buuren Feat. Justine Suissa - Burned With Desire (Official Music Video)
YouTube - Armin van Buuren ft Sharon den Adel - In and Out of Love (Official Music Video)
YouTube - Sunlounger feat. Zara - Crawling (Dj Shah Rework)

@cenk_kusje
Boşver usta herkes bilgili olmak zorunda değil. Bende kızıyorum ama Pakito'yla Tiesto'yu karşılaştıranlar her zaman olacaktır. Takma kafana.