Dünyanın En İyi Dj'i Kim tiesto değil TEHNAZ

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Tehnaz diye tanıttığın kişiyi tanımıyorum fakat içerdeki kişilerden dinleyenin pek de fazla olmadığı belli , tiesto iyi olmasaydı koskoca statlarda konser vermezdi sanırım :D

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
dünyanın en iyi dj'i tiesto mu tehnaz mı karar sizin

karar benim ve tiesto diyorum

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tiesto'ya ayıp etmeyelim :)
ama bu eleman da yapmış küçümsememek lazım :) rekabet ruhu :D

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
gerçekleri görelim tehnazı dinliyorsunuz tehnaz mı tiesto mu lütfen ruhunuzu dinleyin gelen mesajı dinleyin tehnazın müziğinden

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
gerçekleri görelim tehnazı dinliyorsunuz tehnaz mı tiesto mu lütfen ruhunuzu dinleyin gelen mesajı dinleyin tehnazın müziğinden
insanları bu kadar sıkboğaz etme sonra girmez birdaha başlıklarına :) :D
birde mesele ciddi şimdi :mrgreen::devil: :P

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Ya bu adam resmen bizim Türkiyedeki Dj ahmet Dj mehmet gibi:D

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
yok üstad erken değil 2 yıl öncesinden beri desteğim var tehnaza tehnazı ruslara sor bak ne diyecekler tehnaz için

cenk_kusje

Asistan
Reaksiyon puanı
2
4 senedir her anımda trance var.kesinlikle tiesto yok artık.2 senedir Armin Van Buuren birinci.tiestonun miladı doldu.artık arminler,markuslar,above&beyond lar,dj shahlar var.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
icraat önemli üstad tamam isimleri varda allah aşkına bu müzikle bu djlerin müzikleri ni kıyasladığımızda farkı göremiyormuyuz

cenk_kusje

Asistan
Reaksiyon puanı
2
valla senin bu dediklerinle karşılaştıramayız evet.çünkü tarzlar farklı.senin verdigin direk techno,tech trance çalıyor.benim verdiklerim progressive,uplifting,melodic trance çalıyor.

bunların kulvarı çok farklı bence.sen carl cox la falan karşılaştır tehnazı

synthkey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ilk video da ki fena değil
tiesto boş değil
tamam reklam filan demişsin ama
adam boşsa reklam da bir yere kadar
bu da fena değil..
ustalara saygı duymak gerekir ki cırak olunabilsin
cırak olunamıyorsa usta cıkmaz
herkes usta olmaz derim

cycloner

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Beyler hangi şarkı kulağınıza güzel geliyorsa onu dinleyin ya valla ben hepsini de dinliyorum. Tiesto, armin, paul van dyk, david guetta ... ve diğerleri hepsi de güzel şarkı yapıyorlar. Tehnazın da farklı bi soundu var güzel house trance tarzı bişey. Ama tiestonun ayrı bir yeri var.

Reaksiyon puanı
189
bence tiestonun müzikleri daha hoş. Müzik dinlemek kişisel bir zevktir ve benim zevkim tiestodan yana...

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben şahsen sevmem diğer arkadaşların fikirlerin almak lazım da sen neden tehnaz'la kafayı bozdun ben onu anlayamadım :D tmm ödül verelim olur mu DJ of the Year 2009 - Akademi Awards of SDN :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Benim için DJ Tiesto her zaman 1 numaradır..

Onun dışında Armin van Buuren, Jeff Mills, Richie Hawtin, Carl Cox, Benny Benassi, Gigi D'Agostino, Above & Beyond gibi isimlerde harika çalışmalara imza atıyorlar.

Hepsini tavsiye ederim.

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Ruslardada sağlam Dj ler var fakat Tiesto ün yapmış birisi onu sollamarı tamamen şans ve kadar işi olur...

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
haklısın kardeş doğruları görmüşsün rus dj'ler için dediğin doğru ama bana göre dj tehnaz büyük dj tiesto gielen pakito daha birçoğuyla kıyaslayamam tehnazın müziği ortada sunduğu enerji ve ritm ortada ben bu ritmi hiçbir dj'de bulamadım,ayırca TEHNAZ.RU // İëåêòğîííàÿ ìóçûêà. Made in Russia! adresinden bir inecele onbimlerce bayan ve erkek dj yeteneklerini sergiliyorlar,okadar mükemmel dj'ler varki bir bakıyorsun tiestonun şarkılarından bile güzel geliyor insana ben bunu anlatmak istiyorum,bu ritm de müzik bu enerjide müzik duydunuz mu bu dj'lerde diğer tiesto destekleyen arkadaşlara soruyorum

Creav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tehnazmış tıknazmış bilmem neymiş... Böyle ucube isimlerin yanında yıllarını bu işe vermiş dünyaca ünlü bir dj ve produktörü küçümsemek ve aşşağılamak ayıptan öte terbiyesizliktir.. Tamam tehnaz dediğiniz kişi kendi çapında amatör alanda iyi olabilir ama Tiesto ile kıyaslamak çok aptalca gerçekten çok saçma bi başlık cevap vermeye bile tenezzül etmezdim Türkiye' deki her konserine gittiğim Tiesto' nun bu kadar çok aşşağılanmasına dayanamadım önce bi müzik kaliteni geliştir öyle yorum yap arkadaşım sana tavsiye.. Yoksa bu kafayla çok sürünürsün. . .

euphoriazoca

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tiesto trance in tum dunyaya yayılmasına oncu olan tek ınsandır.. onun yerı apayrıdır, kıyaslayarak baskalarıyla komık duruma dusmeyin cok komık.. tamam belkı ''suanda'' 1 numara deildir (bence hala oyle) ama dj lerın kralıdır..
1.tiesto
2.armin v. buuren
3.fedde le grand

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tehnaz sen takma boşver. O bir mesajlık üye olmuş serserinin teki. Devam muhabbete :)

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
özetle kardeş bana amerikalı dj tiesto ve rus dj tehnaz için bana terbiyesiz deme bir abin olarak seni uyarıorum başlık iddialı da olsa bu iki dj kıyaslaması için lütfen daha dikkatli ol sözlerinde
bu konunun tartışılacak uzatılacak bir tarafı yok bu başlık ve müzik için saygısızlık yapma hakkın yok dünyanın en iyi dj'i pembe panter değil redkit diyebilirim bu benim fikrim bu durumda bana terbiyesiz deme hakkına sahip olmuyorsun
ve dj tiesto değil sadece dj olur şarkı olur veya başka bir konu böylesine sahiplenip amerikadaki adam için bana bu sözleri söyleme ayrıca tiestoya da bişe dediğim yok sadece tehnaz ondan daha iyi dedim sen neler yazıyorsun bana
dj tiesto için dediğim bişe yok sadece tehnaz dj tiestodan daha iyi tehnazın müziğindeki ritm enerji tiestonun müziklerinde yok dedim iyi oku
hem yine söyleyim dj tehnaz tiestodan daha iyi djdir tehnazın müziklerindeki ritm tiestoda yok yine söyledim şimdi
ne var bunda
fikirlere saygılı ol