Dünyanın En İnce Akıllı Telefonu Tanıtıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
1000 Liradan Türkiye'ye gelsin tereddütsüz alırım.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Güzelmiş ama biraz daha özellikleri belirsin o zaman daha makul karar verilir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tasarım harikası denebilir bence. Daha fazla inceltmesinler ama burda dursunlar yoksa yakında telefonlar elimizi kesecek.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Geri düzelecek mi peki :D iz kalmasın sonra :D ama bu telefon 1000 TL altı gelirse daha iyi olur.

Evet geri geliyor. :D zaten pahalı malı asla desteklemem. 1500'ün üstündeki hiçbir cihaz o parayı haketmiyor ama adamlar iyisi için mecbur kılıyor. Aslında ötv, kdv olayı yüzünden bu kadar pahalı tabi o da ayrı etken.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Türkiye'ye gelsin birde uygun fiyata gelirse baya alıcısı olur.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
TR'Ye gionee s5.5 adında geleceğini sanmam gelirse gm discovery ... olur

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Hayir arkdaş cillop gibi telefon yaparsınız da niye MTK işlemci koyarsanız ki. Koy snapdaragon u ne güzel işte.

Coentrão

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
General mobile bunuda getirse buda iyi satılır .

Th3 Arrow

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Akıllı telefonlar iyi güzelde mesaj yazması ızdırap sanki bundan dolayı klavyeli kullanıyorum hala :)

virüsüm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
insan elinin bir yapısı ve şekli var . şahsen incecik telefonları kullanmıyorum çünkü avuç içine oturmuyor ve tek elin parmakları ile kontrol zorlaşıyor ve telefon avuç içine iyi oturmadığı için çoğu kişinin elinden bir şekilde kayıp yere düşüyor .ben ince telefonlara karşıyım.herkesin zevki farklı tabi.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
General Mobile bu telefonu getirse gene çığırtkanlar başlar yok bu telefonun bataryası az, yok şarj soketi kırılıyomuş falan..

virüsüm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ayrıca telefonların yan cercevelerinin sıfır konumda olması olası bir betona düşürme esnasında telefonun direk camının betonla teması demek ve ekranın cabuk çatlayıp kırılması demektir.halbuki yan cerceveler ekran camından bir kaç mm yüksek olması olası beton cam temasını minimuma indirecek ve beton ilk önce camla değilde yan cercevelerle temas edecek buda cam kırılmasını ve çatlamasını minimuma indirecek demektir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

telefon 4g destekliyor ama batarya 2300mah gülerler adama :)

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Çoğumuz Gionee'nin adını bile duymamışken henüz bir kaç ay önce, yakında fanı olacağız. :D Hala bir de çıkıp "Çin malı işte" diyenler olacak mı diye bekliyorum. İşin açıkçası çok şık ve sağlam donanımlı cihazlar yapmaya başladı Gionee. Piyasada standart git gide yükseliyor bakalım neler göreceğiz bu yıl.

İdeal kalınlık nedir bilemem ama telefonun genişliği esas önemli olan. 9 mm'nin altındaki her kalınlık gayet kullanılabilir bence. Üstüne bir de HTC'nin son yıllarda yaptığı gibi arkası kavisli olursa ele çok iyi oturuyor ama o zaman da düz yüzeye koyup ekranda işlem yapmak sıkıntı. Telefon dans ediyor adeta. :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Çoğumuz Gionee'nin adını bile duymamışken henüz bir kaç ay önce, yakında fanı olacağız. :D Hala bir de çıkıp "Çin malı işte" diyenler olacak mı diye bekliyorum. İşin açıkçası çok şık ve sağlam donanımlı cihazlar yapmaya başladı Gionee. Piyasada standart git gide yükseliyor bakalım neler göreceğiz bu yıl.

İdeal kalınlık nedir bilemem ama telefonun genişliği esas önemli olan. 9 mm'nin altındaki her kalınlık gayet kullanılabilir bence. Üstüne bir de HTC'nin son yıllarda yaptığı gibi arkası kavisli olursa ele çok iyi oturuyor ama o zaman da düz yüzeye koyup ekranda işlem yapmak sıkıntı. Telefon dans ediyor adeta. :)

Yine mi diyeceksin ama o konuda en azından benim kullandığım en iyi telefon G2. Belki vardır başka ama ben kullanmadım. Benim kullandığım en iyi ele oturan tasarım G2. Masada da sabit duruyor üstelik. Hepsini düşünmüşler tasarlarken. :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

Sorma internet sitelerini bile takip ediyorum :D

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
sonye hafif benziyor.ama sony daha ustun bu tip koseli telefonlarda

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Yine mi diyeceksin ama o konuda en azından benim kullandığım en iyi telefon G2. Belki vardır başka ama ben kullanmadım. Benim kullandığım en iyi ele oturan tasarım G2. Masada da sabit duruyor üstelik. Hepsini düşünmüşler tasarlarken. :)

Hadi canım oradan fanboy seni :P Şaka bir yana G2'nin ele oturuşu kullanım rahatlığı gayet iyi, benim o cihazın kasasındaki tek problemim malzeme kalitesiydi onu da kırmızı G2 ile çözmüşler. İşin açıkçası 1 haftadır kırmızı G2 almayı düşünüyorum ama sanırım almayacağım başka alanlara ödenek ayırmam gerek :)

Sorma internet sitelerini bile takip ediyorum :D

Gionee'nin mi hocam? :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hadi canım oradan fanboy seni :P Şaka bir yana G2'nin ele oturuşu kullanım rahatlığı gayet iyi, benim o cihazın kasasındaki tek problemim malzeme kalitesiydi onu da kırmızı G2 ile çözmüşler. İşin açıkçası 1 haftadır kırmızı G2 almayı düşünüyorum ama sanırım almayacağım başka alanlara ödenek ayırmam gerek :)

Gionee'nin mi hocam? :)

Evet global bir siteleri var